Alt yapıma göre İSS önerisi ?

Voisxe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
8 yıldır Superonline fiber internet kullanıyorum ve bu internete tv+ ile 115 tl veriyorum, onca yıldır kullanıyorum ne kesinti ne sorun yaşadım, valorant istanbul 4-5 ping, lol 10-11 ping, ping değerleri çok iyi, ama fiyatına göre çok düşük download veriyor, daha iyisini bulursam ona geçeceğim.
Saha dolabı 5 metre, sanırım saha dolabı yakın olunca vdsl bile olsa düşük ping alınıyormuş. İstediklerim düşük ping, düşük fiyat, sorunsuz internet.
Bu arada vodafone 200 mbps veriyorsa superonline'da 200 mbps vereceğine düşünüyorum, fazla para vermek söz konusuysa altyapıyı 200 mbps çıkartabilirler.
Superonline 100 mbps fiber = 170-190 TL
Turktelekom 100 mbps fiber = 165 TL
Vodafone 100 mbps fiber = 122-137 TL
Millenicom 100 mbps fiber = 100 TL
Netspeed 100 mbps fiber ya da vdsl = 100 TL
Comnet 100 mbps vdsl = 100 TL
Turknet 100 mbps vdsl = 100 TL

67.png

TURKTELEKOM.png

SUPERONLİNE (1).png

VODAFONE.jpg

MİLLENİCOM.png

COMNET.jpg

NETSPEED.png

TURKNET.jpg

Son düzenleme:
8 yıldır Superonline fiber internet kullanıyorum ve bu internete tv+ ile 115 TL veriyorum, onca yıldır kullanıyorum ne kesinti ne sorun yaşadım, valorant istanbul 4-5 ping, lol 10-11 ping, ping değerleri çok iyi, ama fiyatına göre çok düşük download veriyor, daha iyisini bulursam ona geçeceğim.
Saha dolabı 5 metre, sanırım saha dolabı yakın olunca vdsl bile olsa düşük ping alınıyormuş. İstediklerim düşük ping, düşük fiyat, sorunsuz internet.
Bu arada vodafone 200 mbps veriyorsa superonline'da 200 mbps vereceğine düşünüyorum, fazla para vermek söz konusuysa altyapıyı 200 mbps çıkartabilirler.
Superonline 100 mbps fiber = 170-190 TL
Turktelekom 100 mbps fiber = 165 TL
Vodafone 100 mbps fiber = 122-137 TL
Millenicom 100 mbps fiber = 100 TL
Comnet 100 mbps vdsl = 100 TL
Turknet 100 mbps vdsl = 100 TL

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türknet 100MBS akar hocam.
Sakın Vodofone geçme sakın rezil kepaze bir internetleri var.

kesinlikle fiber varsa türknet geçin tt vodafone vb atın çöpe direkt geçin türknete hayatınızı yaşayın taahhüt yok bir şey yok istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz

Genel olarak en düşük pingi Türk Telekom tarafı sağlıyor, çok fazla trafik noktaları var malum.

kesinlikle fiber varsa türknet geçin tt vodafone vb atın çöpe direkt geçin türknete hayatınızı yaşayın taahhüt yok bir şey yok istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz
Fiber yok sanırım vdsl yazıyor, saha dolabına kadar fiber, saha dolabından eve bakır kablo, saha dolabı 5 metre, 5 metre bakır kablo bile pingi yükseltir mi bilmiyorum.

Fiber yok sanırım vdsl yazıyor, saha dolabına kadar fiber, saha dolabından eve bakır kablo, saha dolabı 5 metre, 5 metre bakır kablo bile pingi yükseltir mi bilmiyorum.
FTTB sistem sizdeki. Eğer hat değerleri, cat kablo gibi şeylerle uğraşacaksanız TurkNet tercih edilebilir.

Bunun yerine Millenicom'a başvurabilirsiniz. Superonline üzerinden hizmet verebiliyor.

FTTB sistem sizdeki. Eğer hat değerleri, cat kablo gibi şeylerle uğraşacaksanız TurkNet tercih edilebilir.

Bunun yerine Millenicom'a başvurabilirsiniz. Superonline üzerinden hizmet verebiliyor.
Comnet, Millenicom, Turknet, Netspeed arasında kaldım, Comnet ve Turknet ping olarak diğer ikisinden daha düşük sanırım.

Comnet, Millenicom, Turknet, Netspeed arasında kaldım, Comnet ve Turknet ping olarak diğer ikisinden daha düşük sanırım.
Comnet ve TurkNette Superonline altyapisindan hizmet alamazsiniz.
En zahmetsiz yol Millenicom su anda, DSL zahmetli bir sey.

Taahhütsüz olan yani TürkNet derim.

Bence en mantıklısı hem taahhütsuz hem fiber olan millenicom. Ancak millenicomla görüşüp Süperonline altyapiniz olduğunu belirtip bu altyapidan hizmet almak isteyiniz.

Hem düşük ping hem taahhütsuz hemde 100mbps hız. Hemde 99tl mükemmel bir paket elde edersiniz.

eğer superonlineden memnunsan bence millenicom geç ikisi aynı alt yapıyı kullanıyor diye biliyorum.Turktelekomlada turknet aynı altyapıyı diye biliyorum o yüzden en mantıklısı millenicom
Bu arada çok sanslısın 5 metre çok avantajlı 4 5 ping süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri