AMD neden öneriliyor?

Bu ryzende ne var ki bu kadar iyi?
Çekirdek tasarımı.
Zen mimarisinin avantajları.
Bellek kontrolcüsü ile veriyolunun Renoir silikonlu APU'lardan sonra iyice arttırılması, bu sayede çok daha düşük gecikmelerle belleğe erişim.
Vega grafikleri.
Sanırsam yeterli.

6C/6T 7600K ile mutluluklar.

Çekirdek tasarımı.
Bellek kontrolcüsü ile veriyolunun Renoir silikonlu APU'lardan sonra iyice arttırılması, bu sayede çok daha düşük gecikmelerle belleğe erişim.
Vega grafikleri.
Sanırsam yeterli.

4c 4t

Anlatmak istediğim şey bu durum bu arada. İ9 çok daha güçlü diye biliyordum ben ama R3 2 kat iyi görünüyor mesela 😀

Çekirdek tasarımı.
Vega grafikleri.
Sanırsam yeterli.

4c/4t abi 7600k.
7700K ise 4c/8t
Post automatically merged:

Anlatmak istediğim şey bu durum bu arada. İ9 çok daha güçlü diye biliyordum ben ama R3 2 kat iyi görünüyor mesela 😀
UHD 630 çünkü dostum 10400' de UHD630 var. En kötü athlon bile 630 gücünde 4650g falan kaç kat güçlü.

4c/4t abi 7600k.
7700K ise 4c/8t
Yok onlar dünki olayla dalga geçiyor.

4c/4t abi 7600k.
7700K ise 4c/8t

UHD 630 çünkü dostum 10400' de UHD630 var. En kötü athlon bile 630 gücünde 4650g falan kaç kat güçlü.
İşte 8 çekirdekli İ9 işlemci nasıl 4 çekirdekli R3 işlemciden 2 kat kötü grafik işliyor onu anlamadım İntel cidden baya kötü bu aralar herhalde 😀

Neyse 3200G alacağım ben de iadede bir sorun çıkmazsa.

Çünkü oyunda fpsi etkileyen en önemli parça ekran kartıdır ve amdnin dahili gpusu intelinkinden iyi bu yüzden karşıda i9 olsa bile ekran kartı kötü olduğu için yeniliyor

İşte 8 çekirdekli İ9 işlemci nasıl 4 çekirdekli R3 işlemciden 2 kat kötü grafik işliyor onu anlamadım İntel cidden baya kötü bu aralar herhalde 😀

İşlemcinin içindeki grafiğe bağlı bu apu olayı isterse 11900K olsun.

biraz çıkarsan kasada alabilirsin bunu öneririm

Tüm sistem için 4K var. Konu açmıştım da bütçe artmıyorsa 3200g daha iyi olur dediler. Tek sorunu RTX 3060 ı tam beslemiyormuş ama yine de RTX 3060 ile akıcı oyun oynanır dediler.
Bir şey derdim de neyse . Moderatör abilerime kendimi banlatmak için uğraştırmayayım. Ama siz çok boş yapıyosunuz bence sizin için uğraşmalılar en iyisi sizi moderatörlere aktaralım etrafa boş boş bakının. @Mehmet Yılmaz

Bak dahili grafik briminden bahsediyoruz sen çekirdeğe ne ara geldin? O grafik birimi neredeyse Athlon işlemcilerle eşit. İşlemci performansına bakarsak 3200g i9'un yanına bile yaklaşamaz.

Geri