Neler Yeni

"HAYATIMIN KONUSU"

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam kızın telefonunda tabii ki şifre var, ilk olarak olay şöyle gerçekleşti biz mesajlaşırken saçma gelebilir ama aynı müziği dinliyorduk.
İşte o sıralarda kızın babası seslenmiş kulağında kulaklık olduğu için duymamış. Babası da saolsun sinirlenip telefonu yere fırlatmış.
Daha sonra evde boşta duran telefonu kullanmaya başlamış.(babasının eski telefonu)
Bu yüzden telefonu babası açmış benim ona o gittikten sonra attığım 50 60 mesajı babası görmüş telelefonu açınca olay böyle oldu.
Birde ben kızı sırf güzel diye sevmedim hatta kendi bile sen beni nasıl beğendin diyor. Ciddiyim gerçekten aşık oldum ama bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke masal olsa:((babasının öğrenmesi)

Haklısınız bu yaşta erken ama bu kadar birbirimize bağlı iken ayrılacağımızı hiç düşünmüyorum.

Bu sözün üzerine söz söylenmez:)
İnşallah yollarımız ayrılmaz...

Özet şu kızın ailesi her şeyi öğrendi ve ben kıza ulaşamıyorum.(arada sırada bir yolunu bulup mesajlaşıyoruz.)
Ne yapmalıyım sizce?
NOT: Çok seviyoruz birbirimizi bir anlık heves değil:(

Gelde bunu babasına söyle:D

Ailesi, ailem ile görüşmedi.
Ailem sevgilimin olduğunu duyarsa diyeceği şey şu:
"Sizin yaşınız kaç başınız kaç."
kızarlar yani.
Not: Annem rüyasında sevgilim olduğunu görmüş:(
annenin haberi var ozaman sana rüyamda gördüm diyerek seni korkutmuş takma kafana başkasını bulursun

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
annenin haberi var ozaman sana rüyamda gördüm diyerek seni korkutmuş takma kafana başkasını bulursun
Annemin haberi yok.
Kafaya takma diyorsun da hocam ben ondan ayrılamam aynı şekilde oda benden...

106410

80+ Silver
Kızın ailesi baya denetimci bir aileymiş başına iş açılmadan bırak bence kızın peşini.Zaten 9.sınıfsın merak etme zamanla unutursun.

• Beğen

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Kızın ailesi baya denetimci bir aileymiş başına iş açılmadan bırak bence kızın peşini.Zaten 9.sınıfsın merak etme zamanla unutursun.
Ben sırf başıma iş açılmasın diye kızdan ayrılırsam kendimi ömür boyu affedemem asla unutamam.
Dün mesajlaşırken attığım mesaj:
"Sırf ailen mutlu olsun diye senden ayrılamam ki ben"
kızın verdiği cevap:
"Eğer sen gidersen yaşamam için bir sebep kalmaz"
Ayrılmak aklımın ucundan bile geçmiyor.
Yapabileceğim tek şey beklemek...

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam kızın telefonunda tabii ki şifre var, ilk olarak olay şöyle gerçekleşti biz mesajlaşırken saçma gelebilir ama aynı müziği dinliyorduk.
İşte o sıralarda kızın babası seslenmiş kulağında kulaklık olduğu için duymamış. Babası da saolsun sinirlenip telefonu yere fırlatmış.
Daha sonra evde boşta duran telefonu kullanmaya başlamış.(babasının eski telefonu)
Bu yüzden telefonu babası açmış benim ona o gittikten sonra attığım 50 60 mesajı babası görmüş telelefonu açınca olay böyle oldu.
Birde ben kızı sırf güzel diye sevmedim hatta kendi bile sen beni nasıl beğendin diyor. Ciddiyim gerçekten aşık oldum ama bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum:(

Keşke masal olsa:((babasının öğrenmesi)

Haklısınız bu yaşta erken ama bu kadar birbirimize bağlı iken ayrılacağımızı hiç düşünmüyorum.

Bu sözün üzerine söz söylenmez:)
İnşallah yollarımız ayrılmaz...

Özet şu kızın ailesi her şeyi öğrendi ve ben kıza ulaşamıyorum.(arada sırada bir yolunu bulup mesajlaşıyoruz.)
Ne yapmalıyım sizce?
NOT: Çok seviyoruz birbirimizi bir anlık heves değil:(

Gelde bunu babasına söyle:D

Ailesi, ailem ile görüşmedi.
Ailem sevgilimin olduğunu duyarsa diyeceği şey şu:
"Sizin yaşınız kaç başınız kaç."
kızarlar yani.
Not: Annem rüyasında sevgilim olduğunu görmüş:(

Ben buna "dert ortağım" derim...
Aga zaten babası oldukça agresif birisi sen iş alana güzel kazanana kadar olmazdı o iş boşuna üzme kendini

• Beğen

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Aga zaten babası oldukça agresif birisi sen iş alana güzel kazanana kadar olmazdı o iş boşuna üzme kendini
Aslında kızın babası bir şey dememiş sadece "İllaki sevgilin olacak ama bunun için erken" demiş.
Bu arada yarın 1.ayımız :cry:

106410

80+ Silver
Ben sırf başıma iş açılmasın diye kızdan ayrılırsam kendimi ömür boyu affedemem asla unutamam.
Dün mesajlaşırken attığım mesaj:
"Sırf ailen mutlu olsun diye senden ayrılamam ki ben"
kızın verdiği cevap:
"Eğer sen gidersen yaşamam için bir sebep kalmaz"
Ayrılmak aklımın ucundan bile geçmiyor.
Yapabileceğim tek şey beklemek...

Daha 9.sınıfsın kardeşim bizde zamanında geçtik senin geçtiğin yollardan. Şuanda böyle hissediyorsun ama ileride dediklerimi daha iyi anlayacaksın. Yol yakınken vazgeç.

• Beğen

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Daha 9.sınıfsın kardeşim bizde zamanında geçtik senin geçtiğin yollardan. Şuanda böyle hissediyorsun ama ileride dediklerimi daha iyi anlayacaksın. Yol yakınken vazgeç.
Haklısın ama benim inadım inattır o kızı bırakmayacağım :D
Benim yaptıklarımı bilseniz abayı yaktığımı anlarsınız da

Zaten benim amacım üniversiteyi bitirip işe girdikten sonra yani 8-9 belki de daha uzun bir süre birbirimizi bekleyeceğiz.
Ben kolay kolay unutamam cidden:(

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
yunus emre
vallahi biraz geç cevap veriyorum ben 21 yaşındayım hiç aşık olmadım gerçi bu sürekli ders çalıştığım içinde olailir istanbul teknik i kazanmak için çok çalıştım sınıfımdki çok kız bana çıkma teklifi etti hepsini reddettim çoğu kişi yanıma not için geliyordu bende takmıyordum hiç kızarla ilgilenmemiştim tam inek öğrenciydim bu yüzden hiç aşık olmadım aşık olmak nasıl bir duygu bilmiyorum o yüzden yardım edemeyeceğim

• Beğen
Top Bottom