🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w Özel Fiyat

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,974
Raijintek Cratos Yeni Lite Serisi Türkiye de Üstüne Cidden Uygun Fiyata Havale ile Ödeme Yaparsanız Yüzde 2 İndirim Var

Lite olan ürünleri alma taraftarı değilim. Gerçekten "Lite" varsa bir üründe, tamamen asıl modelin ekmeğini yiyip, bütün herşeyden kısıyorlar.
lite da tek fark moduler degil non modular içerik benzer videosuna bakın isterseniz

Tier listte hangi seviye hocam 2 modelde bilginiz var mı?
ürün yeni oldugu için bilgim yok sans eseri teknobiyotigi gezerken gördüm forum sakinleri ile paylaşmak istedim bulan olursa ekleriz

eski tip ekran kartı güç kablosu tek kablo üzerinde 2 tane mi var yoksa 2 ayrı kablo mu var?

eski tip ekran kartı güç kablosu tek kablo üzerinde 2 tane mi var yoksa 2 ayrı kablo mu var?
tek kablo üzerine 2 tanedir herhalde kutu açılımı düşerse atarım buraya

Pek anlamıyorum zaten hocam fakat gene de, Lite kullanmayı hiçbir zaman istemem. İmkan yoksa da gene 750W modülere gider 850W non modüler gene almam ( kendi düşüncem )
dedigim gibi fiyat iyi zaten 3600 e 750w modüler alma şansınız sıfır gold olarak fiyat gayet iyi 850w için düşünen alabilir 5070ti gibi bir gpu ile kullanır geçer yada 5070 ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri