Neler Yeni

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Furkan Enes Kaplan
Öncelikle teşekkür ederim, gün içerisinde güzel bir kutu açılışı ve ön inceleme paylaşacağım (Bir aksilik olmazsa). Yurt dışı testlerinden gördüğüm kadarıyla kartın OC tarafında önü çok açık, kart yer yer 400 watt üzerinde güç tükettiği de testlerde gözüküyor. AMD oyun yapımcılarını desteklerse güzel bir iş ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Zaten 3 pin yapısı OC çağrısı yapıyordu :D. O kapıyı aralamışlar kullanıcılara.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
amd nefret ederim ama fiyat farkına bakılırsa ben bile ekran kartımı satıp üstüne ekleyip 9070xt alacağım galba ama ASUS MARKA OLMAYACAK VE İTOPYADAN ALINMAYACAK :ROFLMAO:
İmzamdaki sistemi toplarken bir arkadaşım sana 7900 XTX alalım keyfine bak dedi, ben de büyük konuşmuş bulundum. Bedava verseler almam demiştim. (9070 XT satın aldım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 3 pin yapısı OC çağrısı yapıyordu :D. O kapıyı aralamışlar kullanıcılara.
Ben bir şeyler deneyeceğim bakalım. :)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hocam Konu boyunca Tüm mesajlarınızı okudum ve

Ya Çok boş yapan bir geri****** fanboysunuz Yada İnsanların demek istediği'ni yanlış anlamış daha doğrusu hiç anlayamamışsınız (kararı siz verin)

Öncelikle 1 kişi bile AMD, Nvidia'dan iyi demiyor zaten Herkes AMD F/P olarak Nvidia'dan çok daha iyi diyor mesela 9070XT ,RTX 5070Tİ Rakibi bir kart ama 5070Ti en kötüsü 46K'dan başlıyor ama AMD'nin 9070XT'si Asus prime gibi iyi bir modeli 32K'dam başlıyor Arada 14K fiyat Farkı var

Eğer 2'side Aynı fiyat olsaydı veya Nvidia 1-2K pahalı Olsaydı Zaten herkes Nvidia Alırdı kimse buna itraz etmiyor zaten Sorun Aynı güçteki bir karta yazılım konusunda bir tık daha iyi diye +15K verecek kadar sala* değiliz

Umarım anlamışsınızdır
Rekabet biz kullanıcılara yararken bu denli savunmak aşırı saçmalık. Babasının şirketini bu kadar savunmaz rekabet sayesinde amd nvidia kartlarının fiyatlarını mecbur inmeye zorlayacak farkında bile değil cevap vermeye bile değmez.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
Rekabet biz kullanıcılara yararken bu denli savunmak aşırı saçmalık. Babasının şirketini bu kadar savunmaz rekabet sayesinde amd nvidia kartlarının fiyatlarını mecbur inmeye zorlayacak farkında bile değil cevap vermeye bile değmez.
Apple ve Samsung yarışmalarına döndü...

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Mehmetcan
5090 alamıcamıza göre erimez dert etme . Zaten 5090 alırsan da kabloyu 50 kere kontrol edersin o fiyata :)
Hocam belki biz alamıyacaz ama Dünya sadece Türkiye'den Oluşmuyor
ABD'de /Çin'de / Avrupa ülkelerinde ve daha bir çok ülkede Bu kartı alacak mikyonlarca insan var Nede olsa çoğu için 3 haftalık maaş Yani şahsen 2000 dolar verdiğim şey'de erimesin bir zahmet

Ya hadi Onda ATX suç attılar'da Rop Eksik cıkması ne demek ya (bence o rop'ları biriktirip 5070'lerin %10'na eklediler malum 5090'da yok ya anca %10 yetecek parça çıkıyor😂)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Furkan Enes Kaplan

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mazlum Pınar
9070 XT, 5070 ile kıyaslanamaz bile. Hatta 5070 ile de kıyaslanamaz çünkü aradaki fiyat farkı uçurum. Hadi fiyat farkını geçtim sorunlu çıktı sonuçta hem fazla para verip hem de daha kötü bir kart almak saçma. DLSS 4 deniyor ama, DLSS 3 bile 30-35 tane oyunda varken kim ne yapsın böyle teknolojiyi. Ray Tracing konusunu açmaya bile gerek yok.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Ümit
Uygunsuz davranış
Hocam Konu boyunca Tüm mesajlarınızı okudum ve

Ya Çok boş yapan bir geri****** fanboysunuz Yada İnsanların demek istediği'ni yanlış anlamış daha doğrusu hiç anlayamamışsınız (kararı siz verin)

Öncelikle 1 kişi bile AMD, Nvidia'dan iyi demiyor zaten Herkes AMD F/P olarak Nvidia'dan çok daha iyi diyor mesela 9070XT ,RTX 5070Tİ Rakibi bir kart ama 5070Ti en kötüsü 46K'dan başlıyor ama AMD'nin 9070XT'si Asus prime gibi iyi bir modeli 32K'dam başlıyor Arada 14K fiyat Farkı var

Eğer 2'side Aynı fiyat olsaydı veya Nvidia 1-2K pahalı Olsaydı Zaten herkes Nvidia Alırdı kimse buna itraz etmiyor zaten Sorun Aynı güçteki bir karta yazılım konusunda bir tık daha iyi diye +15K verecek kadar sala* değiliz

Umarım anlamışsınızdır
ben bu saatden sonra nvidia kart almam, öncelikle onu söyleyim artık fan demeye devam ederseniz boş yapan bir geri******.
hatta fan olmadığımı belirtmek için ileri seviyeyi gidiyorum; nvidia 5000 serisinde s... sıvadı.
sevgili hocam 2 kart arasında kalmışın bende nvidia kartı alman daha mantıklı dedim hepsi bu.
hayır sadece oyun oynamak için alıcağını falanda belirtmemişin, her anlamda kullanman amaclı mantıklı olanı önerdim.
ben senin geri******. biri olduguna inanmak istemiyorum sen anladın beni.

• Hahaha

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Furkan Enes Kaplan
AMD böyle devam ederse "yazılım konusunda ekibini düzeltirse"
nvidianın sonu intel gibi olur hem kas gücü hem yazılım ezer geçer
(FP OLARAKTA)
Bende intel amd durumuna benzetiyordum bu konuyu, benim gibi düşünen varmış :D. İşlemci tarafında amd gelişirken intel sürekli tökezlemeye başlamıştı. Bu yıl da ekran kartı tarafında amd nvidia şuan aynı şekilde bakalım. Bu durum bizlere yaradığı sürece sorun yok.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
ben bu saatden sonra nvidia kart almam, öncelikle onu söyleyim artık fan demeye devam ederseniz boş yapan bir geri******.
hatta fan olmadığımı belirtmek için ileri seviyeyi gidiyorum; nvidia 5000 serisinde s... sıvadı.
sevgili hocam 2 kart arasında kalmışın bende nvidia kartı alman daha mantıklı dedim hepsi bu.
hayır sadece oyun oynamak için alıcağını falanda belirtmemişin, her anlamda kullanman amaclı mantıklı olanı önerdim.
ben senin geri******. biri olduguna inanmak istemiyorum sen anladın beni.
Beni sakın yanlış anlamayın ama çabuk sinirleniyorsunuz mahalle ağzıyla bir şeyler söylüyorsunuz ve kendinizi bu sebepten dolayı yanlış ifade ediyorsunuz. Sonra aslında aynı şeyi konuştuğumuzu fark ediyorsuz ancak siz saldırı moduna geçmiş oluyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam belki biz alamıyacaz ama Dünya sadece Türkiye'den Oluşmuyor
ABD'de /Çin'de / Avrupa ülkelerinde ve daha bir çok ülkede Bu kartı alacak mikyonlarca insan var Nede olsa çoğu için 3 haftalık maaş Yani şahsen 2000 dolar verdiğim şey'de erimesin bir zahmet

Ya hadi Onda ATX suç attılar'da Rop Eksik cıkması ne demek ya (bence o rop'ları biriktirip 5070'lerin %10'na eklediler malum 5090'da yok ya anca %10 yetecek parça çıkıyor😂)
Genelde AMD çamura saplanırdı ama bu sefer NVIDIA sağlam saplandı gibi duruyor.

• Beğen

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Mehmetcan
AMD böyle devam ederse "yazılım konusunda ekibini düzeltirse"
nvidianın sonu intel gibi olur hem kas gücü hem yazılım ezer geçer
(FP OLARAKTA)
Hocam Farkındamısınız bilmiyorum ama Nvidia şuan dünyanın en değerli firması +++++ Oyuncular adamların umrunda bile değil hiç adamların verilerine baktınız mı??

1741304026598.jpeg

5000 Serisi neden bu kadar kötü çıktı sanıyorsunuz😂
Lütfen daha bilinçli bir kullanıcı olun Sadece oyun oynayan bir kullanıcı olup Yok Sonu Intel Olacak Vs. Diyip insanları yanlış yönlendirmeyin

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Ümit
Beni sakın yanlış anlamayın ama çabuk sinirleniyorsunuz mahalle ağzıyla bir şeyler söylüyorsunuz ve kendinizi bu sebepten dolayı yanlış ifade ediyorsunuz. Sonra aslında aynı şeyi konuştuğumuzu fark ediyorsuz ancak siz saldırı moduna geçmiş oluyorsunuz.
olabilir hocam senin görüşün, sonuçta herkesin yapısı farklı.
mahalle ağzı derken arkadaş hakaret etmiş bende aynı sekil karşılık verdim hakaret etmemiş gibi yaparak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,889
Üyeler
169,492
Son üye
Em1rh4nz
Top Bottom