30w ile hiçbir şey olmaz undervolt yapıp aynı performansta kullanır, oyunlarda da daha az para verdiği kartla 5070ti'yı tokatlar. Böyle sorunları sayacaksak, o zaman 5xxx serisinin attaa giden roplarını da konuşalım?ömürden kastım psu kaynakları sorun olma ihtimali daha yüksek oluyor.
Elektrik de daha çok gelir
İmzadaki yazının arkasındayım. En azından tr piyasasındaimzaya dikkat et hocam bi de onun kavgası döner forumda![]()
sen karar verebildinmi ekran kartınaİmzadaki yazının arkasındayım. En azından tr piyasasında
ASRock Steel Legend 9070 XTamd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış
Bugün gaming gecesinde ne uyguna düşersesen karar verebildinmi ekran kartına
F/p istiyordan 9070 xtArkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
TDP tek başına bir anlam ifade etmiyor. Oyun testlerini izletechpowerup; 5070ti TDP: 300w 9070 xt TDP: 304w![]()
30 watt falan değil çok daha fazla30w ile hiçbir şey olmaz undervolt yapıp aynı performansta kullanır, oyunlarda da daha az para verdiği kartla 5070ti'yı tokatlar. Böyle sorunları sayacaksak, o zaman 5xxx serisinin attaa giden roplarını da konuşalım?
üff tg dünyanın en güvenilir karşılaştırma videolarını yapan kanal üff, bana hardware'den, gamersnexustan at. atmışken kendin de fine wine adlı videoyu izle.TDP tek başına bir anlam ifade etmiyor. Oyun testlerini izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 watt falan değil çok daha fazla