Rx 9070 xt mi? rtx 5070 ti mi?

ömürden kastım psu kaynakları sorun olma ihtimali daha yüksek oluyor.
Elektrik de daha çok gelir
30w ile hiçbir şey olmaz undervolt yapıp aynı performansta kullanır, oyunlarda da daha az para verdiği kartla 5070ti'yı tokatlar. Böyle sorunları sayacaksak, o zaman 5xxx serisinin attaa giden roplarını da konuşalım?

amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış
ASRock Steel Legend 9070 XT
Ekran görüntüsü 2025-09-03 161104.webp

Şimdi oyuna giresim yok hocam
Tam yükte 304W GPU 56 Hotspot 72-77 arası takılıyor

Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
F/p istiyordan 9070 xt

techpowerup; 5070ti TDP: 300w 9070 xt TDP: 304w :D
TDP tek başına bir anlam ifade etmiyor. Oyun testlerini izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30w ile hiçbir şey olmaz undervolt yapıp aynı performansta kullanır, oyunlarda da daha az para verdiği kartla 5070ti'yı tokatlar. Böyle sorunları sayacaksak, o zaman 5xxx serisinin attaa giden roplarını da konuşalım?
30 watt falan değil çok daha fazla

TDP tek başına bir anlam ifade etmiyor. Oyun testlerini izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 watt falan değil çok daha fazla
üff tg dünyanın en güvenilir karşılaştırma videolarını yapan kanal üff, bana hardware'den, gamersnexustan at. atmışken kendin de fine wine adlı videoyu izle.

Red devil 9070xt 33k düştü rakipsiz düşünen kaçırmasın bu fiyata yok

Nvidia her zaman iyisi olmuştur ekran kartlarının ama bu olmuyor ki AMD ekran kartı alınmaz tam aksine amd ekran kartları da kendini geliştirdi yazılımlarıyla olsun her şeyiyle olsun.

beyler bu ekran kartında olan 3 tane 24 pinli pcı-e kablosu nasıl oluyor bende corsair hx1200 var ama içinden 24 pin pcı-e çıkmadı

shopping.webp

Ekran kartıyla ne yapacaksın bunları söylememişşin, NVIDIA teknolojileri senin için ne kadar önemli hepsini kullanıcak mısın? oyun geliştirme 3D modelleme yayın video editleme gibi işler yapıyor musun? Evet se cevap belli.

DLSS4 çeşitlilik olarak açık ara önde şuanda FSR4 e göre 2018-2025 arası çoğu oyunda DLSS olduğu için bu konuda kafan çok rahat olur, yani konforonu düşünüyorsan NVIDIA alacaksın, bunlarla ilgilenmiyorsan düz kafa oyuncuysan 9070XT al.

Bu saydığım şeyleri kafaya takıyorsan aradaki fark koymaz sana çünkü ileriye yatırım.
Donanım tarafına çok girmiyorum çünkü donanım sorunları her markada her modelde oluyor fabrika hataları her teknolojik cihazda vardır.

5070Tİ kullanıyorum bu arada soruların varsa sorabilirsin.

Geri