Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
renk ayarlarını referans alarak yaptığınız ve beğendiğiniz bir video var mı bende ürün geldiğinde direkt ona bakarak yapsam.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mete
renk ayarlarını referans alarak yaptığınız ve beğendiğiniz bir video var mı bende ürün geldiğinde direkt ona bakarak yapsam.
Ben monitörün fabrika ayarlarına neredeyse hiç dokunmadım.
-Görüntü modu Eco'da,
-Black Equalizer'ı 5'ten 7'ye yükselttim.
-Rtings'de G60SD için yapılmış renk ayarlarını Windows renk profili olarak yükledim.
Bu haliyle gayet tatminkar.
RTINGS G60SD İnceleme
RTINGS G60SD Renk Profili (ICC Profili)

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berkay Ocakcı
Muhtemelen 3. nesil arkadaşlar. Msi'ın 27 inç 2k 240hz qd oled modelinin sayfasında üçüncü nesil panel diye bağırmışlar. Qd oled, 2k, 240 hz paneli sadece Samsung üretiyor. Kendi modeline ikinci nesil koyacak hali yok. :)

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
cumadan sonra alıp kargosu çıkan oldu mu hiç benim hala kargolanmadı
ben pazar aldım bende de hala sipariş hazırlanıyorda, kaç güne gelir hocam bilgisi olan var mı? Planlı teslim tarihini 3 nisan olarak seçtim ancak hiç gelecek gibi durmuyor o vakitte

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
berke erzan
ben pazar aldım bende de hala sipariş hazırlanıyorda, kaç güne gelir hocam bilgisi olan var mı? Planlı teslim tarihini 3 nisan olarak seçtim ancak hiç gelecek gibi durmuyor o vakitte
ben ilk aldığımda planlı teslimat tarihine uymuşlardı aynı gün kargoya çıkıp ertesi gün gelmişti ama hep tarihe uyuyolar mı bilmiyorum

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
ben ilk aldığımda planlı teslimat tarihine uymuşlardı aynı gün kargoya çıkıp ertesi gün gelmişti ama hep tarihe uyuyolar mı bilmiyorum
sağol hocam , peki monitör geldiğinde kesinlikle bu testleri yap, şunları kontrol et dediğiniz şeyler neler ? olabildiğince sorunsuz gelmesini umuyorum malum indirim bitti ve değişim de yapmıyolarmış sadece iade kabul ediliyormuş maalesef :(

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Soner Özdener
Bu panel bakımın da ekran kendini kapatıp mı yapıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
sağol hocam , peki monitör geldiğinde kesinlikle bu testleri yap, şunları kontrol et dediğiniz şeyler neler ? olabildiğince sorunsuz gelmesini umuyorum malum indirim bitti ve değişim de yapmıyolarmış sadece iade kabul ediliyormuş maalesef :(
evet gerçekten geldiğinde nelere dikkat etmeliyiz hangi testleri yapmalıyız tecrübesi olan arkadaşlar önerilerde bulunursa dikkat edelim bizde

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mete
Bu panel bakımın da ekran kendini kapatıp mı yapıyor?
Bilgisayar/monitör kapandığında kendi senkronizasyonunu yapıyor. Kapadıktan çok kısa süre sonra monitörü tekrar açarsanız “senkronizasyon tamamlanamadı” uyarısıyla karşılaşıyorsunuz.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert
Ben monitörün fabrika ayarlarına neredeyse hiç dokunmadım.
-Görüntü modu Eco'da,
-Black Equalizer'ı 5'ten 7'ye yükselttim.
-Rtings'de G60SD için yapılmış renk ayarlarını Windows renk profili olarak yükledim.
Bu haliyle gayet tatminkar.
RTINGS G60SD İnceleme
RTINGS G60SD Renk Profili (ICC Profili)
Kanka rtings deki renk ayarlarını windows renk profili olarak nasıl yüklüyorsun link atmışsın onu indirdim ama onu nasıl kendi monitörümüze yüklüycez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok sorun olur mu kanka monitörü ilk aldığım hafta yani 1 hafta 10 gün pc yi kapadıktan sonra prizin anahtarından prizi kapatıyordum pc yi her açtığımda senkronizyon yapılamadı diyordu ben bu olayı 10 gün sonra ayıktım forumdan arkadaş dedi pc yi kapattıktan sonra 20 dakika falan bekleyin o otomatik kendi yapıyor dedi ben ne olur ne olmaz 1 saat falan bekleyip sonra kapatıyorum prizi anahtarından şimdilik sorun olmuyo

Sence nasıl yapıyorum 1 saat bekleyip kapatıyorum ya şuan uygun mudur yoksa hiç kapatmazsam mı daha iyi olur şimdi hopörlör vs rgb kulaklık monitörü vs falan var onlar için kapatıyordum prizden
Bilgisayar/monitör kapandığında kendi senkronizasyonunu yapıyor. Kapadıktan çok kısa süre sonra monitörü tekrar açarsanız “senkronizasyon tamamlanamadı” uyarısıyla karşılaşıyorsunuz

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Arkadaşlar bu monitör için hangi ayarları açmak lazım? geldiği gibi hiçbirini ellemedim

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mete
Kanka rtings deki renk ayarlarını windows renk profili olarak nasıl yüklüyorsun link atmışsın onu indirdim ama onu nasıl kendi monitörümüze yüklüycez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok sorun olur mu kanka monitörü ilk aldığım hafta yani 1 hafta 10 gün pc yi kapadıktan sonra prizin anahtarından prizi kapatıyordum pc yi her açtığımda senkronizyon yapılamadı diyordu ben bu olayı 10 gün sonra ayıktım forumdan arkadaş dedi pc yi kapattıktan sonra 20 dakika falan bekleyin o otomatik kendi yapıyor dedi ben ne olur ne olmaz 1 saat falan bekleyip sonra kapatıyorum prizi anahtarından şimdilik sorun olmuyo

Sence nasıl yapıyorum 1 saat bekleyip kapatıyorum ya şuan uygun mudur yoksa hiç kapatmazsam mı daha iyi olur şimdi hopörlör vs rgb kulaklık monitörü vs falan var onlar için kapatıyordum prizden
Merhaba hocam,
Windows 11'de renk profilini yüklemek için Ayarlar>Sistem>Ekran>Renk yönetimi>Renk profili menüsünden "SDR Profili Olarak Yükle" seçeneğini seçerek yükleyebilirsiniz.
2. olarak bilgisayar kapandıktan sonra rgb ışıkların sönmesi için BIOS üzerinden ErP S4+S5 ayarı vardı ama hangi menünün altında hangi seçenekti hatırlamıyorum, bu seçeneği seçmeniz lazım. Bu ayarı yaptıktan sonra bilgisayarı kapatınca usb portlarındaki güç kesilir ve rgb'ler sürekli olarak yanmaz. Böylelikle prizi kapatmanıza gerek de kalmaz. Sadece monitörün menüsünden "Power Off" seçeneğini seçip monitörü kapatmanız yeterli olur.

Son düzenleme:
Top Bottom