eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 124
PTTAVM: Sparkle Arc A750 ORC SA750C-8GOC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
Sparkle Arc A750 ORC SA750C-8GOC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
1080ti 300w ve üstü güç harcıyor tek başına. 6700XT 225 watla ikinci elde performans ve fiyatta solluyor. 5700xt bile 1080ti den iyidir.battlemage serisini bekleyin, yılbaşında gelecek. anlık ihtiyacı olan 1080ti filan baksın ikinci el.
pttavm güvenilir mi?PTTAVM: Sparkle Arc A750 ORC SA750C-8GOC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
Sparkle Arc A750 ORC SA750C-8GOC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartıwww.pttavm.com
Cevap vermek zor Amazon dan aldım bende ama satıcı incehesap kart çok ısınıyor bunu herkes iyi biliyorpttavm güvenilir mi?
Max kaç derece oluyorCevap vermek zor Amazon dan aldım bende ama satıcı incehesap kart çok ısınıyor bunu herkes iyi biliyor
Bu yargı yerine Satıcıların genel performansını değerlendirmek daha doğru olur.ptt avmden hiç bir şey alınmaz
firmayı aradığında downsendromlu zeka geriliğine sahip müşteri hizmetleri saatlerce boş muhabbet yapabilirler ürünü sana kitlediler bozuk veya sorunlu geçmiş olsun %100 çakma ve sahte ürün oluyor diğer kaliteli sitelerde neden satmıyorlar diyerek akıllı olmalısın.
Birkaç sızıntı yayınlanmış BattleMage ile ilgili, ne kadar doğru bilinmez ama teknik veriler doğruysa hedeflenen nokta RTX 4060 ile RTX 4060 Ti arası gibi bir şey hatta doğrudan RTX 4060 Ti'ı da hedeflemiş olabilirler.battlemage serisini bekleyin, yılbaşında gelecek. anlık ihtiyacı olan 1080ti filan baksın ikinci el.
Çıktığı zaman B750 yeni milli GPU'muz olmaya aday bir kart (özellikle hazır sistemlerde) ama gelmesine var daha, o da gelirse tabi.Birkaç sızıntı yayınlanmış BattleMage ile ilgili, ne kadar doğru bilinmez ama teknik veriler doğruysa hedeflenen nokta RTX 4060 ile RTX 4060 Ti arası gibi bir şey hatta doğrudan RTX 4060 Ti'ı da hedeflemiş olabilirler.
Satıcı güven vermiyorpttavm güvenilir mi?
Bende referans vardı 80 dereceden altına inmiyordu valorant oynuyorum kart 78 derece çalışıyorMax kaç derece oluyor
Sattım kurtuldum karttanMax kaç derece oluyor
Ben de BMG G21 model kodu olarak okumuştum, tarih yaklaştıkça bilgi netleşir.Çıktığı zaman B750 yeni milli GPU'muz olmaya aday bir kart (özellikle hazır sistemlerde) ama gelmesine var daha, o da gelirse tabi.