benim bildiği kadarıyla zaten öyle oluyor yani normal.ama tam bilmiyorum.Xbox one controlleri micro usb ile pc ye bağladığımda eğer pilleri takılı değilse çalışmıyor. bu normal mi ??
garantisi varsa gönder sıfırını veriyorlarSanırım benim controllerde bi sıkıntı var çünkü youtubede bazı videolara bakıyorum adamlar controllerin pillerini çıkarıp normal adaptörle prize bağlayıp wireless üzerinden bile oynayabiliyorken bende pc yi geçtim prizde bile çalışmıyor. Ama bende şunu anlamıyorum pilleri takılıyken pc ye bağladığımda görüp bağlanıyor uygulaması üzerinden bile prize takılı diye gösteriyor, ama madem görüp bağlanıyorsun niye pile ihtiyaç duyuyosun madem pille çalışıcaksın ozaman niye bağlı görünüyosun ?? Zaten hep benim başıma gelir böyle absürt işler şimdi durduk yere pillere para ödicez.
Yok malesef 2.el almıştım.garantisi varsa gönder sıfırını veriyor
evet çalışmıyor ama bir tane usb bağlayın hep orda bekletirseniz çalışır şarj gibi bi durumu yokXbox one controlleri micro usb ile pc ye bağladığımda eğer pilleri takılı değilse çalışmıyor. bu normal mi ??
Denedim evdeki bütün micro usbleri ama yok olmadı malesef.başka kablo ile bağlamayı denesene
Nasıl yani anlayamadım ?evet çalışmıyor ama bir tane usb bağlayın hep orda bekletirseniz çalışır şarj gibi bi durumu yok