❌İndirim Bitti! Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

ben 4K'da Galax 5070TI 2x kullanıyorum kart 70-75 arası geziyor 4K'da her şeyi fullüyorum sadece DLSS Quality yapıyorum o zaman 2K'dan çekiyor ve görüntünün doğal 4K'dan hiçbir farkı olmuyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım. 5070TI'ı 4Kda kullanmakla 2K'da kullanmak arasında hiçbir farkı yok diyebilirim. Forza'da Crimson Desert'te 007 First Light'da her şey full+full 60-70-80 fps takılıyor kart maksimum 75-76 dereceyi geçtiğini de hiç görmedim.
DLSS açıkmı 75 76 oluyor dlss kapalımı

9070xt alınır onun yerine

Dostlar kart güzelde sff olması çok aşırı etki eder mi? sizce 5070ti alıcam fakat asus prime yada msı shadowmu alsam bilemedim shadowu almakta çok istemiyorum varmı öneride bulunucak
Colorful battle axe var sff olmayan fiyatı da en yakın(yazmışlar sayfayı yenilemeden yazdım)

bu arada ek bilgi olarak kart çok ince 1 slot, aynı zamanda ışık kontrolü yok basic bir kart, logo ve marka ambleminin sabit beyaz/mor arası ışığı var o kadar.

1781981686056.webp

Inno3d de indirime girmiş. 22.00 olayını bitirmedilerse şov var az sonra :D
1781981723790.webp

Hatta 5080 de 64e falan düşüyordu gece indirimiyle bu da 59 civarı görebilir. Beklemedeyiz

ben 4K'da Galax 5070TI 2x kullanıyorum kart 70-75 arası geziyor 4K'da her şeyi fullüyorum sadece DLSS Quality yapıyorum o zaman 2K'dan çekiyor ve görüntünün doğal 4K'dan hiçbir farkı olmuyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım. 5070TI'ı 4Kda kullanmakla 2K'da kullanmak arasında hiçbir farkı yok diyebilirim. Forza'da Crimson Desert'te 007 First Light'da her şey full+full 60-70-80 fps takılıyor kart maksimum 75-76 dereceyi geçtiğini de hiç görmedim.
Tasarımı şahane kart

Asus prime iyi ama battle ax varken almayın.

Bu arada ventus,shadow ve windforce üçlemesi harici alacağın hiç bir kart üzmez sıcaklık ve ses konusunda
zaten msi almak istese, gaming trio alacak bu kombinasyona göre ki zotacla arasında 30K var. hiç mantıklı değil :D

Şaka gibi ya paraf kampanyasiyla 11k cakip sunu 35e kombolamak vardı, kart teslim edilmedi şaka gibi..

Konusu geçen kartlara gece indirimi uygulamadılar. Şov var dedik başka bir şeye döndü olay :D

Geri