2.el fiyatına sıfır ve vade farksız 4 taksitle oled monitör sattılar hemde 2.jenerasyon hocam 150 sayfa bile olurdu bence.Bir indirim konusunun 85 sayfaya ulasabilecegini hiç tahmin etmezdim
3.jenerasyon diye okudum bi forumda ben.2.el fiyatına sıfır ve vade farksız 4 taksitle oled monitör sattılar hemde 2.jenerasyon hocam 150 sayfa bile olurdu bence.
Default renge getir daha sonra azıcık artırıp o şekilde kullan. Renkler gözüne yine soluk geliyorsa biraz daha arttır. Böyle böyle ideal doygunluğa ulaşırsın.arkadaşlar merhaba, monitörü satın aldım ben de ancak renklerinden pek memnun değilim. çok yeşilimsi gibi geliyor renk ayarlarından oynaya oynaya gözüm döndü hangi renk ayarını yapsam çok kötü görünüyor gözüme artık. allah aşkına renk ayarını düzgün bir şekilde yapıp memnun olan varsa ayarlarını gönderebilir mi?
bende 2 diye görmüştüm ama sonuçta ilk nesil değil yani revize versiyon burn in olayı daha düşük.3.jenerasyon diye okudum bi forumda ben.
Çok haklı bir yorum. İhtiyacı olmasına rağmen maddi açıdan aylık düzenli geliri olupta şu monitörü almayan gerçekten ahmaklık etmiştir. O derece saçma bir fiyata satılıyor.2.el fiyatına sıfır ve vade farksız 4 taksitle oled monitör sattılar hemde 2.jenerasyon hocam 150 sayfa bile olurdu bence.
bundan önce yapıldı hocam işte 4k 240hz modeli iyzico iadesiyle 29300tlye geliyordu ben aldım ondan4k oled monitör indirimi yapılsa da ondan da 1 tane alabilsek keşke![]()
evet öyleymiş bakalım umarım tekrar girer indirime de bizde nasipleniriz.bundan önce yapıldı hocam işte 4k 240hz modeli iyzico iadesiyle 29300tlye geliyordu ben aldım ondan
yine de garantiye almak lazım yapmayın öyle şeylerdışarı çıkmıştım 2 saatliğine ekran açık kalmış screensaver kapatma vs hiçbiri devreye girmemiş beyaz bir ekranda 1-2 saat kalmış öylece burn-in test yaptım hiç iz yok![]()
Hocam onu nereden görüyoruz, aynı özellikte olup g60 olanda var farkı nedir biliyor musunuz?3.jenerasyon diye okudum bi forumda ben.