❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Düzeltme yapayım . Gsync ayarı kapalı olunca titreme düzeliyor . Aksi halde görüntü 240 hz altına indiği anda titreme görülüyor.
Renkler için ise HDR açmak ve kalibrasyon yapmak şart . Yazılardaki morluk vs katboldu beyazlar sarımsı gibiydi şimdi beyaz oldu .

Aldırmayın şunu artık yetmedi mi aldığınız beddualar.
Sadece film dizi izlicem diye 16 bin lira verecek kitle mi burası.
Alıp bunu her işini görmesi lazım.
Yok arkasını sivazlarsan daha iyi geçiş yapıyor.
Yok canım cicim dersen görüntü titremiyor.
Ne gerek var bunlara.
Ara ara satışa giriyor bir çok markada oled tvler hem de 50 55 inç. 30 bin altın da. Onlardan alın hem adam gibi film izlersiniz. Hemde PC yıl falan takarsanız pışpışlamaniz gerekmez

İşte siyahları yoğun kullanan şeylere yönelmek zorunda kalmak şuan OLED'in en basit negatifliklerinden bence, çünkü gerçekten ekrandaki görseller detaylandırılmadığı sürece, yani yakın çekim bi insan suratı, çiçek böcek olmadığı sürece, siyahlar dışında gerçekten benim IPS ile fark anlayamıyorum. Ben OLED'i alır almaz mesela LOL'de çok keyif almak istemiştim. Bunu denemedim ama Dell tarafında, üzülerek söylüyorum ekrandaki pürüssüzlük, akıcılık dışında IPS te daha çok keyif aldım. OLED'in televizyondaki kalitesini neden verememişler monitörlere anlayamadım açıkçası. Gerçi iyi Samsung QNed monitörler LG Oled monitörlere çok yakın görsel sunuyor. Bilemedim ya Oled bence zengin işi, alacak ve acaba mı demeyeceği için beğenmezse de kullanmayacak :D Sizin attığınız video ile felan destekleyerek yeni görüntüler elde etmeye çalışacağım bakalım. Ama G6 bu fiyata gene söylüyorum şiddetle tavsiye ederim.
Adam lol için oled almış xD 6 ay sonra loldeki can barı burn in olunca başlık açarsın diye tahmin ediyorum

Biri düzgün şekilde tüm monitörlerin resmini atabilir mi?
Hangileri var stokta hangileri indirimde görelim yahu.

Herkes bi boş yapma çabasında.

ürün geldi canavar gibi de lakin ürünü kaydetmek istediğimde seri no kabul etmiyor bu sorunu yaşayan oldu mu

Aldırmayın şunu artık yetmedi mi aldığınız beddualar.
Sadece film dizi izlicem diye 16 bin lira verecek kitle mi burası.
Alıp bunu her işini görmesi lazım.
Yok arkasını sivazlarsan daha iyi geçiş yapıyor.
Yok canım cicim dersen görüntü titremiyor.
Ne gerek var bunlara.
Ara ara satışa giriyor bir çok markada oled tvler hem de 50 55 inç. 30 bin altın da. Onlardan alın hem adam gibi film izlersiniz. Hemde PC yıl falan takarsanız pışpışlamaniz gerekmez

30 binin altında oled tv hmmmmm, kaçıncı yıldaydı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitörü kurdum elimde vg27aq1a var renk olarak vs ahım şahım bi fark göremedim . Genelde ASUS monitörler ips de başarılı olduğu için sanırım . Fakat en büyük sorun warzone oynarken koşmalarda dönmelerde ekran titremesi olması . Bunu nasıl düzeltiriz. Resmen midemi bulandırdı ASUS yağ gibi akarken öbürü sanki zorlanıyor titriyor gibi oluyor

Bendeki rog strix görüntüsü de hiçte fena değilmiş valla, ama oled yine bambaşka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri düzgün şekilde tüm monitörlerin resmini atabilir mi?
Hangileri var stokta hangileri indirimde görelim yahu.

Herkes bi boş yapma çabasında.

Geçmiş sayfalarda attım ben

Son düzenleme:
Renkler güzel . Biraz ayarla düzeldi

Ekler

• IMG_2651.webp
    IMG_2651.webp
    1.2 MB · Hit: 117
  • IMG_2652.webp
    IMG_2652.webp
    1.9 MB · Hit: 118
Allah yardımcın olsun, benden uzak olun lütfen.
Üstteki arkadaşı ciddiye almana değmez. Samsung da 2 yıl, diğer markalarda 3 yıl yanma garantisi var. 5 aydır 10-14 saat açık kullanıyorum hiç bir sorun fark etmedim. Profesyonel incelemeci 3 yıllık testini yapmış, benim kullandığımın 2 katını bile kullansanız gözle görülür bir sorun olacağını düşünmüyorum diyor. Profesyonel incelemeci oled’i önerecek biz almayacağız ama tochmesenpai diye bir arkadaş çıkacak hem oled kullanmadığı hemde hiç bir makale veya kaynağa bakmadığı halde 3.nesil qd oled’in 6 ayda yanacağını iddia ediyor (sözde oled parasına ips almalıymışız) Neymiş benim 5 ay kullanmam yetmiyormuş, o zaman neden 6 ayda yanacak diye iddia ediyorsun? 1 ay sonra yanmazsa bana bir tane daha alıcak mısın?

@TouchMeSenpai Aldığım tarihi falanda paylaşırım hiç sorun olmaz. Valorant da oynuyorum, lolde oynuyorum, hikayeli oyunda oynuyorum, fim de izliyorum, youtube da kullanıyorum, sosyal medya içinde kullanıyorum her türlü 10-14 saat civarı açık bu ekran. Eğer 6 ay dolduğunda (1 ay sonra) yanmazsa bana yenisini alıcaksan tamam, aksi halde G65B kullanıyorsun diye her yerde övünmenin manası yok. Rtings de oled ve G65b'nin incelemeleri var. Aç bi 60-120hz tepki sürelerine bak G65B'nin, koyu renklerdeki tepki süresine falan bak, hızlı olsa da oled ile arasında uçurum var.

AW2725DF (kendi kullandığım oled monitör)
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 23.18.52.44.webp

Samsung G65B (kullandığın monitör)

Sözde siyah dışında fark yokmuş. Peh, birisi 0.3ms diğeri beyazdan %60 ve %80 griye geçerken 33ms görüyor. :D ve sen zannediyorsun ki sadece 60hz de böyle, 120hz de bile oled ezip geçiyor. Ki bir miktar overshoot var G65B de.
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 23.19.54.92.webp

Renk gamutları oled %99.6 DCI-P3 ve %80 rec 2020, G65B ise %89 DCI-P3 ve %65 rec 2020 çıkmış rtings incelemesinde.
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 23.23.55.43.webp

Desktop Screenshot 2025.07.15 - 23.24.40.00.webp

Mesele sadece siyah ekran zannetmeye devam et sen, renk doğruluğu, tepki süresi, renk gamutuna kadar bir çok alanda oled eziyor. Oledle ancak miniled kıyaslanabilir, düz LCD ile oled'i aynı kefeye koyuyorsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri