Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,170
Hayırlı olsun hocam inşallah ben de aynı durumu monitörüm de görebilirim
Hayırlı olsun, aylar süren bir süreçten sonra güzel sonuç
hayrını gör hocam alırsın bir 9070xt artık veya 5070ti
eyvallah bakalımhayrını gör hocam alırsın bir 9070xt artık veya 5070ti![]()
Temizinden bi 9070xt veya üzerine daha koyup 5070ti çakılır hatta bir üst kademeye geçilip 5080 miss hayırlı olsun
ben de doğrudan distribütöre göndermedim diye hata mı yaptım diyordum sizde de farklı bir sonuç olmamış , siz de en azından uğraşmamışsın hocam teşekkürler size de hayırlı olsunBen de benzer bir süreç yaşadım. Yaklaşık 6 aylık Zotac Edge RTX 5070 ekran kartım arızalanınca direkt distribütöre gönderdim. Ancak bana, ellerinde değişim yapılabilecek ürün bulunmadığını söylediler. Açıkçası bu kadar güncel bir ekran kartı için bile stok olmaması bana oldukça saçma geldi. Daha sonrasında aldığım yer olan Vatan Bilgisayar ile iletişime geçtim ve süreç ancak o şekilde çözüldü, yeni kart alabildim. Bana kalırsa bu tarz durumlarda işi doğrudan distribütörün çözmesi gerekiyor. Sonuçta Vatan sadece satıcı/aracı firma, ürünü üreten ya da servis sürecini yöneten taraf değil.
Sorununuzun çözülmesine sevindim hayırlı olsun![]()
fatura tutarı 10.200tlydi , bilirkişiye başvurulmasını talep ettim , güncel olarak 5000tl ücreti varÜrünün değerini memurlar mı belirledi yoksa faturada tutar mı acaba?
İcra takibi sonuçlandı istediğimi aldım hocamDirekt icra.