RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Nvidia bpzuk mal mı cıkarıyor hocam gereksiz fanboyluk yapıyorsunuz. Dediğiniz şeyi metinde yazmışım zaten kör olmuş gözleriniz fanboyluktan.
Fanboyluk yapmiyorum , Nvidia da ayni sorunlara sahip , Fark su , sizin gibi AMD hater olanlar her amd sorunu basliginda dalga gecip amd ye laf atarken , nvidia da bu sorun oldugunda amd fanlari gelip laf atmiyor

Fanboyluk yapmiyorum , Nvidia da ayni sorunlara sahip , Fark su , sizin gibi AMD hater olanlar her amd sorunu basliginda dalga gecip amd ye laf atarken , nvidia da bu sorun oldugunda amd fanlari gelip laf atmiyor
Hala daha benim yazdıklarımı gormeden konusuyorsunuz. Firmanın neden %4ün üstüne cıkamayacagı kullanıcılarından belli.

yalnız konudan bagımsız ama sıstem harbıden cok ıyı hogwarts legacy de 2k ultra da rt de ultra da 130 civarı fps aldım harbıden yanı ufak tefek problemlerı yerım makına harbıden hakkını verıyor boyle oyunlarda ve fsr falan actıgımda sız dusunun

yalnız konudan bagımsız ama sıstem harbıden cok ıyı hogwarts legacy de 2k ultra da rt de ultra da 130 civarı fps aldım harbıden yanı ufak tefek problemlerı yerım makına harbıden hakkını verıyor boyle oyunlarda ve fsr falan actıgımda sız dusunun

16 sayfa okunmaz. :D Ne yaptın da öyle oldu memnun kalabildin 16 sayfa sonunda? :D

Bunları yaparsa alayı kasar hiç gerek yok sorunla da alakası yok sorun da yapmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDMI da bu gider adaptive sync olarak değişir ismi muhtemelen
hags amd sistemlerde biraz sorunlu çalışıyor bende sorun çıkartmıştı o yüzden öyle bir öneri yaptım tak çıkar sesi sorun yaratmıyosa güzel sevindim konu sahibi adına

Amd aliyorum , almaya da devam edecegim. 5070ti ye verecegim 15-20bin lira fazla paraya duzgun anakart ile islemci alirim. Tek farki yok su iki kartin neredeyse , gelmis burada marka fanboylugu yapiyorsunuz. Ne ucuz ise onu alacaksin tabi
bilgisayarı bi kere topluyon 7800x3d 10 k bandında bir işlemci anakart dediğinin de babası 6 7 k ekstra normallere göre 10 k eksik olsun diye bu riske girmem ben

bilgisayarı bi kere topluyon 7800x3d 10 k bandında bir işlemci anakart dediğinin de babası 6 7 k ekstra normallere göre 10 k eksik olsun diye bu riske girmem ben
Ya çok komiksiniz gerçekten. AMD almayı risk düşünmek gerçekten acayip bir düşünce ya. Geçti artık AMD nin o ekran kartı ile alalı problemleri. Bi bildiğiniz yok konuşuyorsunuz

AMD ne kadar soruna sahipse Nvidia da o kadar soruna sahip. Fanlik yapmaya gerek yok. 4 farkli AMD ekran karti kullandim ve Sadece RX 6800 de sorun yasamistim , o da benim hatamdan kaynakli bir sorundu

Ya çok komiksiniz gerçekten. AMD almayı risk düşünmek gerçekten acayip bir düşünce ya. Geçti artık AMD nin o ekran kartı ile alalı problemleri. Bi bildiğiniz yok konuşuyorsunuz
Çok haklı yorum olduğunu düşünüyorum bence 9000serisi bence performans olarak beni çok tatmin etti tabii ki ufak problemler var ama abartı çökme ekran gitmesi falan değil bu problemler ekran kartı ile mi alakalı kesin bir durum değil

Amd de acilan basliklarin bir cogunda sorunun aslinda ekran kartindan olmadigini sizde biliyorsunuz bizde biliyoruz. AMD dizenler genelde daha ucuza kactigi icin anakart - ram uyumsuzlugu oluyor yada PSU yetersiz kaliyor. iyi bir amd sistemi dizip de sorun yasayan gormek cok nadir.
Şekil a dostum..
1.5 yıldır eski ekran kartı üzerine inşa ettiğim canavar gibi sistemi sorunsuz kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,596
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri