Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm

Reaksiyon skoru
17
dostlar mx6 kullandim cok kati oldugu icin ve ilk defa surdugum icin boyle bir goruntu cikti ortata kenarlara biraz daha surdum ve vidaladim sizcr nasil ?/10

Ekler

• 1000136071.webp
    1000136071.webp
    485.2 KB · Hit: 84
Çubuk yardımı ile kenarlarına macunu çek fanı kapattığın da zaten yayılacak ince bir tabaka olsun kalın olmasın

Parmak da atmışsın sanırım dostum ben en köşelere kadar sürüyorum yaydiriyorum.

gayet iyi kral ben çok daha rezalet sürmüştüm ama soğutmada hiçbir sıkıntı yok. Seninki çok iyi fanı koyunca daha da yayılacak

dostlar mx6 kullandim cok kati oldugu icin ve ilk defa surdugum icin boyle bir goruntu cikti ortata kenarlara biraz daha surdum ve vidaladim sizcr nasil ?/10
Hocam öyle dehşet etki eden bi durum değil sürüş şekli çok kalın sıkmadıysanız sorun değil bidahakine parmakla ellemeyin şu ankinin üzerine soğutucu koyunca yayılacak zaten

nasıl macun la öyle oyun hamuru gibi :kekw:
çok katı cikti yav
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle dehşet etki eden bi durum değil sürüş şekli çok kalın sıkmadıysanız sorun değil bidahakine parmakla ellemeyin şu ankinin üzerine soğutucu koyunca yayılacak zaten
Parmak da atmışsın sanırım dostum ben en köşelere kadar sürüyorum yaydiriyorum.
hocam kartla falan yayamadigim icin macburi olarak parmak attim

bir şey olmaz hocam tf7 macunu buna benzer sürmüştüm soğutmada sıkıntı çıkarmadı, daha sonra kryonaut sürdüm yine aynıydı, çok kalın olmadığı sürece 1 2 derece fark eder maksimum.

ben çapraz yapıyorum katı macunda bu AMD'nin yeni işlemcilerinin çıkıntılarına da minik minik nokta koyuyorum sıfır sıkıntı oluyor

çok katı cikti yav
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kartla falan yayamadigim icin macburi olarak parmak attim
Ben yıllardır dondurma çubuğu kullanıyorum hocam işe yarıyor 👍🏼

Biraz fazla gibi olmuş ama yayılır arkadaşların dediği gibi yapıştır geç :D (y)

Geri