Telefon ne almalıyım?

Kesinlikle iPhone piyasasına gir, ileride satarken de ileri itet seni, androidciyim, asla andoid önermem artık net iphonr ekosistemi ve piyasası
hocam satmam büyük ihtimal ya 3-4 sene kullanır sonrada daha iyi bi modele geçerim

25w az mı? bence dediğin 5w'da geçerli 25w gayet yeterli bende iphone 25w var o kadarda beklemiyorum.
hocam en hızlı şarjınıda alırım yanında hangisi pek bilmiyorum ama hızlı şarj olması önemli yani okula götüreceğim için sadece ölenleri bakacağım okadar bi süre yetsin yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne iş yapıyorsun reis
hiçbirşey öğrenciyim lise

hocam en hızlı şarjınıda alırım yanında hangisi pek bilmiyorum ama hızlı şarj olması önemli yani okula götüreceğim için sadece ölenleri bakacağım okadar bi süre yetsin yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbirşey öğrenciyim lise
Ben iphone 11 aldım memnunum sorun yok ama bence o bütcedede 11 alınmaz artık ya ikinci el 12'ye falan yönel illaha iphone olucaksa olmucaksada s serisi güzeldir.

Ben iphone 11 aldım memnunum sorun yok ama bence o bütcedede 11 alınmaz artık ya ikinci el 12'ye falan yönel illaha iphone olucaksa olmucaksada s serisi güzeldir.
hocam en son 11 11k falandı ya trendyolda D 24k olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,748
Üyeler
188,982
Son üye
yavuzms21
Geri