SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

Şuan öyle bi durumdayım ki diyorum 13k verip taksitle alayım sonra diyorum ya çok para kablolu versiyon alıyım bu sefer kabloya takılma vs bunlar beni deli ediyor sürekli düşürüyorum :D çok zor karar ne yapalım
hocam eğer bişey alırsanız beni haber eder misiniz bende arada kaldım öyle bakınıyom,@Keinaid sizde hocam zahmet olmazsa.

Kulaklık alacaktım öyle bakıyordum bu fiyatı gördüm daha ucuzuna denk gelmedim. Gönderici TRENDYOL olarak gözükmekte.
Banada güzel bir kulaklık önerirseniz bugün yarın alacağım. Bayadır bakıyorum karar veremedim.
Trendyol
Alıntıyı görüntüle
bak 7 ona verene kadar burada indirime girmiş kaçırma al derim bunu.

Özellikle pil değiştir

bak 7 ona verene kadar burada indirime girmiş kaçırma al derim bunu.

Özellikle pil değiştir

Yarım saat önce 12.999 du bu sitede yanlış hatırlamıyorsam ama siteyi bilmiyorum güvenilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarındaki fark nedir bunların?

xbox versiyonu 6499 ₺ fazla para vermeye gerek yok onu alın

kablolu aynı kulaklığın xbox ilede uyumlu hali
Kablosuza alıştım muhtemelen kablosuz alacağım. Kablo ayağıma sağa sola takılıyor sürekli düşürüyorum vs cloud 2 bu yüzden kırıldı. Kablosuz hangi kulaklık alacağıma karar veremedim

Yarım saat önce 12.999 du bu sitede yanlış hatırlamıyorsam ama siteyi bilmiyorum güvenilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarındaki fark nedir bunların?
pc kullanımında hiçbir fark yok. çift cihaz desteği var bu ürünün xbox versiyonunda biri pc biri xbox oluyor. ikisinde de sorun yaşamazsın. farklı bir cihaza bağlanmak istediğinde bluetooth ile cep telefonu dahil bağlanabilirsin...

pc kullanımında hiçbir fark yok. çift cihaz desteği var bu ürünün xbox versiyonunda biri pc biri xbox oluyor. ikisinde de sorun yaşamazsın. farklı bir cihaza bağlanmak istediğinde bluetooth ile cep telefonu dahil bağlanabilirsin...
X olan xbox desteği sağlıyor diğeri playstation bağlanabiliyor sanırsam. x alınırsa playstation a bağlanmaz doğru anladıysam

X olan xbox desteği sağlıyor diğeri playstation bağlanabiliyor sanırsam. x alınırsa playstation a bağlanmaz doğru anladıysam
hayır yanlış çift giriş var biri type c diğeri x boxa özel. x box girişini sadece x box ile kullanıyorsunuz ama diğer type c girişi yada bluetooth ile playstationa bağlanabiliyor.

hayır yanlış çift giriş var biri type c diğeri x boxa özel. x box girişini sadece x box ile kullanıyorsunuz ama diğer type c girişi yada bluetooth ile playstationa bağlanabiliyor.
X sürümde ekstra giriş varsa madem neden daha ucuz oluyor. X sürümde ps kullanılıyorsa niye ps sürümü var. Ss çok fazla seçenek sunuyor kafa karıştırıcı

Geri