EngineerErc
80+
- Reaksiyon skoru
- 196
Slim kasa ise fiyat normal fat kasaysa pahalı
xboxta ucuz mesela, ayrıca 7kya ikinci elde ps4ü ezen geçen series s tende %10 15 daha iyi pc toplanır6/7 bine pc olmadığı için insanlar kafa dağıtmak için alıyorlar bende PC çiyim gerçi pc de artık oyun satın alınıyorlar korsan oyunlar eskisi kadar tercih edilmiyor hem online için hemde güvenlik açığı için konsolların dezavantajı oyunları çok pahalı maalesef
Xbox sandığın kadar iyi değil dostum emin ol pc içinde iyi bir monitör lazım hertz iyi olan vs bunlarda ekstra masraf klavye Maus vs saymıyorum bile konsol alan ne aldığı biliyor olmalı zatenxboxta ucuz mesela, ayrıca 7kya ikinci elde ps4ü ezen geçen series s tende %10 15 daha iyi pc toplanır
xboxı iyi falan sanmıyorum KANKA bağırtma hepsi aynı işi yapıyor hönkürtme yani ps4te sanki 21353245fps oyun oynuyorsun, paran olunca alırsın yüksek hz monitör abartma kendini konsola şartlamışsınXbox sandığın kadar iyi değil dostum emin ol pc içinde iyi bir monitör lazım hertz iyi olan vs bunlarda ekstra masraf klavye Maus vs saymıyorum bile konsol alan ne aldığı biliyor olmalı zaten
Ben sabit fikirli değilim dostum bende ne pc var ne de konsol vs zamanında hepsi de oldu ve artık bunlardan zevk almıyorum kullanmıyorum istersen bağır dostum bağırsan ne olacak sankixboxı iyi falan sanmıyorum KANKA bağırtma hepsi aynı işi yapıyor hönkürtme yani ps4te sanki 21353245fps oyun oynuyorsun, paran olunca alırsın yüksek hz monitör abartma kendini konsola şartlamışsın
konko ps4 sihirli konko 20fps oyun oynatıyo ama xboxtan iyi konkoooBen sabit fikirli değilim dostum bende ne pc var ne de konsol vs zamanında hepsi de oldu ve artık bunlardan zevk almıyorum kullanmıyorum istersen bağır dostum bağırsan ne olacak sankisen bilmediğin için boş konuşuyorsun belki yaşın kadar benim bu konularda geçmişim var bilmediğim konu hakkında da yorum yapmam ben merak etme
1tb slim içi açılmamış ise alabilirsinizBeyler ben almiyorum bir tanidiga araci oluyorum tek sorum guncel piyasaya gore iyi mi fiyat degil mi yani
Seni seninle baş başa bırakıyorum iyi gecelerkonko ps4 sihirli konko 20fps oyun oynatıyo ama xboxtan iyi konkooo
benim tahminim indie oyun sevdası gamepass e genelde indie oyunlar ve küçük oyunlar geliyor diğer türlü ps daha iyi evet.Birçok oyun konsolu kullandım ps2 den 5 e kadar xbox lar one s ler vs oyun konsollarında ps e kadar iyi olan yok xbox ın hem oyunları iyi değil hemde oyundaki verdiği keyif iyi değil xbox kim neden kullanır anlamıyorum bende alıp kullanmışlığım var çevremde de kullanan tanıdıklar var bir bir satıp ps aldılar şimdi dua ediyorlar