Direksiyon seti önerisi

O zaman G29 alıyorum. şimdi baktımda g29 daha iyi debriyajı var vitesi falan da daha iyi
Hocam bütçe arttırabiliyorsanız moza r3 bakın bence g29 kullanıuorum ama çokta sarmıyo bide herkes mozayı övdükten sonra hevesimde kaçtı g29 dan zaten.🙂

Hocam g29 dişli sistem kullanıyor.Aşınma oluyor belli bir yerden sonra bozulabiliyor.T300rs gt de çift kayış var.Kayışlı direksiyon setleri daha sağlam bozulmuyor kolay kolay
Hocam çok haklısın. ama 2 ele güven olmuyor. dediğin cihaz çok iyi ama pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe arttırabiliyorsanız moza r3 bakın bence g29 kullanıuorum ama çokta sarmıyo bide herkes mozayı övdükten sonra hevesimde kaçtı g29 dan zaten.🙂
çok pahalı hocam

Hocam g29 dişli sistem kullanıyor.Aşınma oluyor belli bir yerden sonra bozulabiliyor.T300rs gt de çift kayış var.Kayışlı direksiyon setleri daha sağlam bozulmuyor kolay kolay
Kayışlılar da aşınma olmuyor mu peki? Hatta dişliye oranla daha çabuk aşınıyor kayışlar. FFB daha çabuk etkileniyor ve zayıflıyor.

Kayışlı ile yumuşak FFB'yi daha iyi hissedersiniz, dişli mekanizması gereği sert bir malzeme olduğu için yumuşak geri bildirimi hakkıyla veremiyor size. Kayışlı bu açıdan avantaj sağlıyor. Ancak kayışlı sistemlerde de sert bildirimler dişlideki kadar vurgulu olamıyor. Çünkü kayışlar emiyor o geri bildirimi.

T300 direksiyon olarak G29'dan daha iyi olmakla birlikte pedal setinin yetersizliği rekabetçi olunmasını engeller. Ona da mod yapılıyor bu sebeple.
T300'de alırsanız çok memnun kalırsınız. Pedalları G29 kadar iyi olmasa da zaten başlangıç seviyedesiniz.

Yeni direksiyon seti almak istiyorum önceden benim vardı ama beğenmiyordum. sizce ne almalıyım ne önerirsiniz.
Ets 2, Forza horizon, Formula 1, Tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. buna uygun arıyorum sizce ne olabilir.
G29 üzerine neredeyse 10-14 k ya yakın koyarsan moza R5 moza r3 yada trusmaster falan bakabilirsiniz

Yeni direksiyon seti almak istiyorum önceden benim vardı ama beğenmiyordum. sizce ne almalıyım ne önerirsiniz.
Ets 2, Forza horizon, Formula 1, Tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. buna uygun arıyorum sizce ne olabilir.
Bu bütçede sakın aıfır g29 alma parasını hak etmiyor git ikinci elden al geçenlerde vitesi 5 aylık sattım 10 k ya yada ikinci el thrustmaster t300rs bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde g29 önermem çok boş hissi var gerçekle alakası yok hocam ancak fanboyları beğenir çok ciddiyim öyle tatmin edici hissi yok gerçeklik arıyorsan o g29 da yok

Bilgi ve deneyimle hazırlanmış bir inceleme herkese tavsiye ederim.

F1 Oyununa sahip misiniz? Benimle 5 tur atın size yarışmanın keyfini gösterebilirim :)

Yok hocam zaten ara sora oynuyorum oynadığımdada zaten ya ets2 yada forza formula atarzo oyunlar niyeyse hoşuma gitmiyor.
Normal bende ilk direksiyona T150 ile başlamıştım 1 hafta sonra kenara koymuştum. 3 hafta sonra da satmıştım.
3 ay sonra ne olduysa birden açlık hissettim, gittim T300 aldım.
ETS 2 falan derken, F1'e girdim, girdiğim ile kaldım T300'ü mod ile kullandm ama G29 önerdiler pedalı için.
G29 aldım daha hızlandım. Hızlandıkça, pistleri tanıdıkça şimdi 6 yıldır aralıksız yarışıyorum F1, AC, ACC'de.

Başlarda oluyor böyle. Çok beklediğinizi bulamıyorsunuz. ETS 2 için aldım sim yarışçısı oldum :D
Sim racing olmasa bende kullanmam direksiyonu.

Normal bende ilk direksiyona T150 ile başlamıştım 1 hafta sonra kenara koymuştum. 3 hafta sonra da satmıştım.
3 ay sonra ne olduysa birden açlık hissettim, gittim T300 aldım.
ETS 2 falan derken, F1'e girdim, girdiğim ile kaldım T300'ü mod ile kullandm ama G29 önerdiler pedalı için.
G29 aldım daha hızlandım. Hızlandıkça, pistleri tanıdıkça şimdi 6 yıldır aralıksız yarışıyorum F1, AC, ACC'de.

Başlarda oluyor böyle. Çok beklediğinizi bulamıyorsunuz. ETS 2 için aldım sim yarışçısı oldum :D
Sim racing olmasa bende kullanmam direksiyonu.
Vaybe hocam 6 yıl he 😀 bilmiyom ya oyun oynamaya vakit bulamıyorum okulda açıldı staj okul vs. Anca hafta sonu kalıyo ondads dışarı cık vs haftalar böyle geçiyor.

Vaybe hocam 6 yıl he 😀 bilmiyom ya oyun oynamaya vakit bulamıyorum okulda açıldı staj okul vs. Anca hafta sonu kalıyo ondads dışarı cık vs haftalar böyle geçiyor.
Daha geçmişimde var ama ciddi olarak 6 yıldır yarışıyorum. :D

1758639784305.webp

Geri