sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba. Ben Telefon Değiştirmeyi Düşünüyorum Ve Bu İki Telefon Arasındas Kaldım. Sizce Galaxy A25 Mi Daha Mantıklı? Yoksa Galaxy A26 Mı Daha Mantıklı?
Realme 12+ 8/256 arada bir kampanyayla 12k'ya dusuyor. dusunebilirsiniz.Merhaba. Ben Telefon Değiştirmeyi Düşünüyorum Ve Bu İki Telefon Arasındas Kaldım. Sizce Galaxy A25 Mi Daha Mantıklı? Yoksa Galaxy A26 Mı Daha Mantıklı?
A20 serisi yerine A30 serisine kaymak daha mantıklı A26 nın fiyatına A35 alabilirsin yada üstüne 1000 tl daha koyup A36 256 gb alman çok daha mantıklı kendim A35 kullanıyorum gayet güzel bir telefon A36 daha fazla güncellme alıcağını hesap ettiğin zaman 1000 tl hiç bir şey A30 serisinin performansı A20 serisine nazaran daha yüksek benim önerim A36Merhaba. Ben Telefon Değiştirmeyi Düşünüyorum Ve Bu İki Telefon Arasındas Kaldım. Sizce Galaxy A25 Mi Daha Mantıklı? Yoksa Galaxy A26 Mı Daha Mantıklı?
A05 serilerinde jack girişi yokaralarında büyük bir fark yok fiyat farkı çoksa a25 de alınır. kulaklık girişi olan son telefon a25 galiba benim gibi kablolu kulaklık kullanıyorsan mantıklı
a05 almasın kimse zaten malum günümüz türkiyesi ama hiç kimseye yakıştırmam o telefonu. isterse 100 yaşında nene dede (ve üst kuşaklar) olsun gene onlar için dahi alınmaz alıncak telefon değilA05 serilerinde jack girişi yok
A05 den kastım 05 modeli değil 05 serisi yani a25 35 55 gibi onları kastettima05 almasın kimse zaten malum günümüz türkiyesi ama hiç kimseye yakıştırmam o telefonu. isterse 100 yaşında nene dede (ve üst kuşaklar) olsun gene onlar için dahi alınmaz alıncak telefon değil
a35 ve a55 hariç kulaklık girişi var diye biliyorum hocam AX4 serisinde de bu şekildeydiA05 den kastım 05 modeli değil 05 serisi yani a25 35 55 gibi onları kastettim
doğru olabiir ben A35 kullanıyorum ondan jack yok diye biliyoruma35 ve a55 hariç kulaklık girişi var diye biliyorum hocam AX4 serisinde de bu şekildeydi
en son a52 ve a32lerde jack girişi vardı sonra kalktı hocamdoğru olabiir ben A35 kullanıyorum ondan jack yok diye biliyorum
sağol bilgilendirdiğin içinen son a52 ve a32lerde jack girişi vardı sonra kalktı hocam