- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu video gerçek mi ya? qled panelden bile daha berbat bir görüntü vermiş.Arkadaşlar Monitör an itibari ile elime ulaştı, kurulumunu yaptım. Mini-LED ekranlı 16 inç M2 Macbook Pro ile yan yana koyup 4K HDR Çözünürlükte LG Oled Videosu ile test ettim, fakat Oled monitörün siyahları siyah gibi değil videoyu Drive'a yükledim Siz de bakabilirsiniz.
MacBook Mini-LED vs Samsung OLED Kraşılaştırma Videosu Linki
HDMI ile Bağladım, Monitörün renk modu default olarak Eco'daydı grafik'e aldım. Fakat siyahlar siyah gibi değil, bu bir tek bende mi böyle ?
Hocam bir de mümkünse perdeleri çekip odayı karartıp dener misiniz?Arkadaşlar Monitör an itibari ile elime ulaştı, kurulumunu yaptım. Mini-LED ekranlı 16 inç M2 Macbook Pro ile yan yana koyup 4K HDR Çözünürlükte LG Oled Videosu ile test ettim, fakat Oled monitörün siyahları siyah gibi değil videoyu Drive'a yükledim Siz de bakabilirsiniz.
MacBook Mini-LED vs Samsung OLED Kraşılaştırma Videosu Linki
HDMI ile Bağladım, Monitörün renk modu default olarak Eco'daydı grafik'e aldım. Fakat siyahlar siyah gibi değil, bu bir tek bende mi böyle ?
Hocam dediğim gibi yurtta kalıyorum, odam güneş aldığı için perdeyi çeksem de çok karanlık olmuyor. Akşam olunca, ışıkları kapatıp, karanlıkta tekrar test edip buraya videosunu atarım.Hocam bir de mümkünse perdeleri çekip odayı karartıp dener misiniz?
Hangi renk ayarında kullanıyorsun, ya da herhangi bir ayarını değiştirdin mi ?Benim genelde akşam 4 5 gibi ışık vuruyor tabi yukarıdaki arkadaşın ki kadar ışıklı değil ama güneş vurduğu zaman dahi böyle bu g8 32 inç modeli
size yazdığım ayarı kullanıyorum fakat menüler farklı galiba 50 parlaklık 50 kontrast 10 netlik renk 50 ton 0 olarak kullanıyorum uzman ayarları kısmındaHangi renk ayarında kullanıyorsun, ya da herhangi bir ayarını değiştirdin mi ?
Ben de ödeme de kart eklerken patladıHocam bu nedir ya sepete ekliyoruz bilgileri girene kadar stok bitiyor.
Ben de takip edeceğim de eğer gelirse ve haberin olursa buraya tekrar yazar mısın?stok geldi arkadaşlar beni haberdar et yazanlar monitöre tıklayın o zaman satın al çıkıyor
Eğitim indirimi bitti sanırım bende 24.999 tl yazıyor.Ben de takip edeceğim de eğer gelirse ve haberin olursa buraya tekrar yazar mısın?