🔥İndirim Leaven K780 Klavye 677,91 Tl

yapma hocam ya, heves etmiştim benim de ilk mekanik klavyem olcaktı, binicektim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ilk ise al gitsin bende 3 tane aula f75 var audiden inip egeaya binmek gibi olur olmasaydı iade etmezdim 500 e membran var al mekanik kullanırsın hem iade falan etme

yapma hocam ya, heves etmiştim benim de ilk mekanik klavyem olcaktı, binicektim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Ben de senin gibiyim ilk mekanik klavyem oldu blue aldım daha sesli bekliyordum bana biraz sessiz geldi kulaklıkla bile zor duyuyorum sesini oyun oynarken fark bile etmiyorum sesini ama hissiyat çok iyi membrandan sonra harika hissettiriyor şu an çok memnunum çünkü pahalı mekanik klavyeleri hiç tatmadım ilerde tadarsam fikrim değişebilir

Ben de senin gibiyim ilk mekanik klavyem oldu blue aldım daha sesli bekliyordum bana biraz sessiz geldi kulaklıkla bile zor duyuyorum sesini oyun oynarken fark bile etmiyorum sesini ama hissiyat çok iyi membrandan sonra harika hissettiriyor şu an çok memnunum çünkü pahalı mekanik klavyeleri hiç tatmadım ilerde tadarsam
ben de kırmızı aldım bakalım hocam. iyi forumlar herkese

iptal ettim zaten, yine de ilgin için teşekkürler...
1779290193543.webp

klavyeden switchler çok zor çıkıyor bendeki büyük ihitmal iade ürünü keycapları yanlış takılmıştı kaç tane . switchler düz drinkey marka switchler ile keycap için eh meh değer gibi ama keycap tiz ses çıkartıyor plastiğinden dolayı .

Ekler

• 1779290015276.webp
    1779290015276.webp
    132.5 KB · Hit: 17
Noktalama işaretlerinin bazıları farklı basıyor. İngilizce klavye olmasından dolayı mı? Mesela soru işaretini shift+f11'e basıp yaptım ama f11 tuşunun üstünde tire işareti var.
Tuşlar gündüz/ışık açıkken bile zor görünüyor. İlla klavye aydınlatmasını açmak gerek. Sanırım ben de iade etmeye çalışacağım. Durduk yere başıma iş aldım ya🙂.

Noktalama işaretlerinin bazıları farklı basıyor. İngilizce klavye olmasından dolayı mı? Mesela soru işaretini shift+f11'e basıp yaptım ama f11 tuşunun üstünde tire işareti var.
Tuşlar gündüz/ışık açıkken bile zor görünüyor. İlla klavye aydınlatmasını açmak gerek. Sanırım ben de iade etmeye çalışacağım. Durduk yere başıma iş aldım ya🙂.
Türkçe keycapsli klavye bulmanız biraz zor. Monster, Rampage ve Gamepower yapıyor, onlar da ürünün değerine göre pahalı satıyorlar. Fiyatı atıyorum ₺3 ürünse ₺6 satıyorlar. Neden Türkçe keycaps ve bilek destekli başka klavye yok. Ama bu iki şey fiyatı şişirmiyor. Zaten sen Çinlilere üretimi o şekilde yaptırıp uyguna alıyorsun.

Geri