Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
oldu sanırım bakarmısınız
Evet

herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
enes hünkar
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?

Evet

Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor
kablosuza alıp via açınca sistemim fare haraketleri gidiyor. windows dışında hiçbir uygulamada scroll çalışmıyor. ctrl basılı kalıyor. aygıtları kaldırmak çözmüyor. sadece restart ile düzeliyor. arka planda dediğiniz hiçbir program yok. ajazz ın driver ı var sanırım onla çakışıp fare haraketlerini kısıtlıyor. sırf bu yüzden kablolu kullanıyorum. :peepo1:

freygasm

80+ Gold

freygasm

80+ Gold
Hocam bu içinden çıkan parçalar sesi fln etkiler mi takmak lazım mı sizce ?
Foto?

epomaker p75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Ve Türkiye'ye gelir mi sizce ?
Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Emre
Foto?

Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.
Bunlar hocam videodan ss aldım ondan dolayı kalite kötü

Ekler

• Screenshot_20250214_082004.jpg
    Screenshot_20250214_082004.jpg
    247.5 KB · Hit: 24

freygasm

80+ Gold
Bunlar hocam videodan ss aldım ondan dolayı kalite kötü
Extra stabilizer bunlar eğer vidalı kullanmak istersen diye. Vidalı daha stabil ama modlaması çok zahmet sök tak zor oluyor

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
@freygasm hocam temuda ktt kang white v3 70 adeti özel sepet indirimi ile 530+kdv ye geliyor. Aliex de de benzer fiyat ama ktt değil siz daha önce paylaşmıştınız. Sizce bu fiyata alınır mı veya başka switch öneriniz olur mu? Şuan reaper takılı.

freygasm

80+ Gold
@freygasm hocam temuda ktt kang white v3 70 adeti özel sepet indirimi ile 530+kdv ye geliyor. Aliex de de benzer fiyat ama ktt değil siz daha önce paylaşmıştınız. Sizce bu fiyata alınır mı veya başka switch öneriniz olur mu? Şuan reaper takılı.
Alınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
Alınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl
Alide ggboy kang v3 70 adet 568 tl sanırım orj değil

Temuda ktt kang v3 70 adet vergi ile 900e geliyor. Normal fiyatından 300 tl indirim yapmış.

Alideki orj değilse 332 fark verip temudan mı almalı veya daha uygun yer varsa oradan alayım.

Top Bottom