Çözüldü✓ Bilgisayar gücü alıyor ama açılmıyor

Hayırlı olsun Zalmanın ilk defa bozulduğunu gördüm. Nasıl olduysa artık :D
Ekran kartın neydi?
Gigabyte 3060 ti gaming oc modeli hocam yeri geliyor 240 250 wattlara kadar çıkıyor tüketimi izliyordum sürekli 8 +6 pin zalman psu yu peder vermişti seneler önce elektronikçi kendisi yatıyordu bodrumda yazın başı gini ekran kartı değiştim eski psu kablo yetersizliği vardı ve 500wattı bende bodrumsan çıkardım taktık 2 3ay götürdü işte nasip kısmet diyelim hocam

Gigabyte 3060 ti gaming oc modeli hocam yeri geliyor 240 250 wattlara kadar çıkıyor tüketimi izliyordum sürekli 8 +6 pin zalman psu yu peder vermişti seneler önce elektronikçi kendisi yatıyordu bodrumda yazın başı gini ekran kartı değiştim eski psu kablo yetersizliği vardı ve 500wattı bende bodrumsan çıkardım taktık 2 3ay götürdü işte nasip kısmet diyelim hocam
Bodrumda kaldığını bilmiyordum. Muhtemelen psu üzerindeki bileşenler havadan nem kapmış yıpranmış.

Bodrumda kaldığını bilmiyordum. Muhtemelen psu üzerindeki bileşenler havadan nem kapmış yıpranmış.
Her şey olabilir hocam aslında havada tutmuştum 2 ay önce ilk takmadan evvel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dedim ya aynısı bende de var sadece fanları sök tak yaparak woltaji düşürüp açıp geri takıyorum takılıyorum yani alamicak gücüm olmasindan değil şuan 5090 bile toplarım seviyorum boş işleri :D
Hocam o kadar teknik bende yok ne yazık ki ama bundan sonra bi parçada sorun olursa direkt sizdeyim beraber çözüyoruz 😁😂

@shankar1 @xxxZAURxxx @Che_ @Senoly @yusuf7878
dostlar yeni psu geldi enermax700w taktım sorunsuz çalışıyor Allah hiçbirinize küçük rampage kasaya psu montajı yapmayı nasip etmesin 🤣 🤣
şakası bir yanı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim o7
(5 gün sistemsiz kalmak bir faciaydı):LOL:

Geçmiş olsun dostum, kazasız belasız güzel günlerde kullanasın 🙏
sağ olun hocam eksik olmayın

Hayırlı olsun. İsterseniz yeni PSU için OCCT power testi yapın.
furmark falan yaptım hocam sorun yok gibi duruyor ama 4 tane pcie kablosu var 8 pin maşallah zor sığdırdım kasaya bombeli arka kapak biraz sorun olmaz herhalde

sağ olun hocam eksik olmayın

furmark falan yaptım hocam sorun yok gibi duruyor ama 4 tane pcie kablosu var 8 pin maşallah zor sığdırdım kasaya bombeli arka kapak biraz sorun olmaz herhalde
Hayırlı olsun kardeşim. Kablosuna taş değmesin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,069
Üyeler
185,667
Son üye
eneS1010
Geri