Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

Big_Bang

80+
Reaksiyon skoru
2
başlıkta yazdığı gibi hof 5080 ve astral 5080 arasındayım arada biraz fiyat farkı var bu fiyata değermi acaba birde tasarım olarakta hof daha çok hoşuma gidiyor ama türkiyede hiç videosunu filan görmedim çok bilinmiyor sanırım

hof ne oluyor

ben olsam gamıng trıo ya da aorus alırdım

tabii ki de HOF.

Gigabyte gaming oc alacaktık ama incehesap sağ olsun gaming gecesinde %1.5 indirime soktu kartı. Almaktan vazgeçtik. Aorus master ice aldık daha gelmedi. Bence değerlendir gaming trionun çok üstünde hofun da öyle. Gaming oc de gaming trionun ve hofun üstünde stabilite olarak.

Galax palitin yan markası oldu yani köklü bir firma. Aynı zamanda japonyada en çok satılan kart tabi ismi daha karizmatik “kuroutoshikou galakuro”. Ama genel ürün gamı ucuz kartlar olduğundan yani bir şeylerden kaçılıyor illa ki. Hof da üst segmenti ama çok bilgi olmadığından hof hakkında, insanın alası gelmez.

Gigabyte gaming oc alacaktık ama incehesap sağ olsun gaming gecesinde %1.5 indirime soktu kartı. Almaktan vazgeçtik. Aorus master ice aldık daha gelmedi. Bence değerlendir gaming trionun çok üstünde hofun da öyle. Gaming oc de gaming trionun ve hofun üstünde stabilite olarak.

Galax palitin yan markası oldu yani köklü bir firma. Aynı zamanda japonyada en çok satılan kart tabi ismi daha karizmatik “kuroutoshikou galakuro”. Ama genel ürün gamu ucuz kartlar olduğundan yani bir şeylerden kaçılıyor illa ki. Hof da üst segmenti ama çok bilgi olmadığından hof hakkında, insanın alası gelmez.
hocam valla aorus master almak istiyorum ama siyah sistem dizceeğim için beyazını almak istemiyorum ama siyahında stoğu yok o yüzden çok kararsız kaldım malum ram zamları yüzünden sürekli zam geliyor şu an herşeye o yüzden bir yanım stok bekle diyor bir yanımda stoğun daha geleceği belli değil geldiğindede kaçtan satacakları belli değil şu an stokta olan bir şeyi al diyor o yüzden çok arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam valla aorus master almak istiyorum ama siyah sistem dizceeğim için beyazını almak istemiyorum ama siyahında stoğu yok o yüzden çok kararsız kaldım malum ram zamları yüzünden sürekli zam geliyor şu an herşeye o yüzden bir yanım stok bekle diyor bir yanımda stoğun daha geleceği belli değil geldiğindede kaçtan satacakları belli değil şu an stokta olan bir şeyi al diyor o yüzden çok arada kaldım
birde ekran kartını kasada dik olarak konumlandıracağım bir yerden gigabyteın 50 serisinde jel akıntısı var diye okumuştum o yüzdende biraz kararsızım

birde ekran kartını kasada dik olarak konumlandıracağım bir yerden gigabyteın 50 serisinde jel akıntısı var diye okumuştum o yüzdende biraz kararsızım
Gigabyte gaming ocden yukarı olan tüm 5000 serilerinde jel akma var ilk parti üretimde. Kartın kendisine zararı yok ama anakarta inecek kadar akarsa sıkıntı. Bu arada akarsa içindeki akmıyor, fabrikasyon olarak taşırmışlar jeli, fazlalık olan kısım akıyor.

O zaman sonuç olarak iki seçenek arasından hof mantıklı bence. Astral çok pahalı.

başlıkta yazdığı gibi hof 5080 ve astral 5080 arasındayım arada biraz fiyat farkı var bu fiyata değermi acaba birde tasarım olarakta hof daha çok hoşuma gidiyor ama türkiyede hiç videosunu filan görmedim çok bilinmiyor sanırım
5080'e 60k dan fazla para verilmemeli zaten para/fps oranı rezalet daha fazla masraf etmeyin.

peki hocam türkiyede filan neden hiç bilinmiyor bir bilgin varmı
Çünkü Türkiye'de msi ve asustan başka marka bilen yok.

Geri