Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

Hocam hani kartın modellerine göre değişiyor ya :D Taichi modelin var diyelim gidip 25k ya mı koyacaksın?
dediğimi deneyebilirsin kullandığın nvidia kartı aldığın fiyatın 5k aşağısına koy bakalım mesaj alacak mısın

Evet Nvidia 2 ci el fiyatını genel olarak Apple telefon koruyor gibi koruyor AMD Samsung telefon gibi daha düşük gidiyor:D
Nvidia şak diye satarsın ama AMD ucuz vermedin sürece zor.
En net bu şekilde görüşüm.
Nvidia alıp kullanarak kar ettim AMD zarar ettiğim çok oldu.
Sonunda anlayan birisi. Bu işler tahminle olmuyor satmakla uğraşmadıkları için bilmiyorlar işte.

Sonunda anlayan birisi. Bu işler tahminle olmuyor satmakla uğraşmadıkları için bilmiyorlar işte.
hocam 2.el al sat yapıyorum zaten nasıl bılmıyorum anlamadım

dediğimi deneyebilirsin kullandığın nvidia kartı aldığın fiyatın 5k aşağısına koy bakalım mesaj alacak mısın
Kesinlikle alırım diyorum. Bu kadarda netim şahsen. AMD taichi kartı al koy bakalım sende 30k ya satabilir misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2.el al sat yapıyorum zaten nasıl bılmıyorum anlamadım
Bende yapıyorum.

Yeni kart diye öyledir peşin fiyatına taksite 33-34k ya almak varken gidip 29-30k ya 2. el kimse almak istemez diye düşünüyorum eğer gidip nitro+ veya red devil gibi bir model satmıyorsan.

Tam tersi nvidia kartlar çok pahalı olduğu için 2. elde gitmiyor en azından 2000 ve 3000 serisinde öyle :D 4000 serisinden bahsetmiyorum bile sıfır 5000 serisi fiyatına koyuyorlar.
Sen al sat grubunu gormemessin arkadaşlar var pek satmiyorum zalimler Nvidia larin0 fiyatına veriyor 😂.
Ben 4080 süper auros 35 aldım 4 ay kullandım 52 verdim adam direk aldı.
İlla hastası çıkıyor özellikle tepe modellerinde.
Tutup zotac ventus alırsan tabi para etmiyor 😂

Kesinlikle alırım diyorum. Bu kadarda netim şahsen. AMD taichi kartı al koy bakalım sende 30k ya satabilir misin

Bende yapıyorum.
taichi rx9070xt 28k ya havada kaparlar

Sen al sat grubunu gormemessin arkadaşlar var pek satmiyorum zalimler Nvidia larin0 fiyatına veriyor 😂.
Yani hastası çıkmadığında 4-5 ay çürüyor ilanlarda :D gruplardan haberdarım zaten alınacaksa oraya bakılmalı sarı ve çekmece sitesinde bulmak imkansıza yakın.

Hocam Facebook grupları olsun telegram olsun bir sürü alıcısı var kartın.

taichi rx9070xt 28k ya havada kaparlar
Kredi çeker alırım xd.

Neyse kısaca taksitle alacaksan ve korkuların varsa git 5070 ti al zaten taksitle alınca çok bir şey fark etmiyor.

Yani hastası çıkmadığında 4-5 ay çürüyor ilanlarda :D gruplardan haberdarım zaten alınacaksa oraya bakılmalı sarı ve çekmece sitesinde bulmak imkansıza yakın.
5080 auros master 85.000 aldım kart kampanya 83-82 geldin 3 ayda 2 adet kart gördüm auros adamlar 80 den millete verdi.
Ama astral pahalı olmasına rağmen 100-110 alsan Max temizliğine bağli 80-85 arası ediyor.
Biraz satma ile ilgili olay.
Astral 65-75 alan al satcilar mevcut.
80 zor gidiyor ama 77 hızlı satılıyor şuan.

Bende satmaya çalışıyorum mesela 9070 xt çok zor satılıyor gerçekten. Birçok kişi tereddütte kalıyor sürücü hatalarından dolayı vesaire.
Piyasası ölü çünkü. 9070XT Aorus Elite vardı zar zor güç bela dün 35 e verdim.

Geçen sene haziranda 31 e vatandan almıştım, o zamanlar 34-35 e 5070 Ti vardı onu alanlar 42-43 çok rahat sattı ben 35 e satmak için 50 takla attım.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım şuan 51 e 5070 Ti mı? 34 e 9070XT mi derseniz gider 9070XT alırım çünkü mantıklı olan o ama asıl sorun 9070XT alıp yok FSR ile DLSS aynı, yok ikisinin de FG aynı falan diye kendini kandıranlar. Abi aynı değil işte, 9070XT de kullandım, 4080 de kullandım, 5090 da kullandım cidden aynı değil aynı olsa zaten 9070XT yi köşede yatırıp gidip 4080 almam. Ben 4080 ile 2x FG açıp rekabetçi multiplayer oyun oynuyorum, FG öyle bir seviyeye geldi ki artık 2X de gecikme bile yaratmıyor ama AMD tarafında öyle değil işte AFMF aç gir multiplayer oyun oyna bakalım oynayabilecek misin işte bunu deneyimlememiş adam gelip ''ikisinde de FG var'' diyor, evet var ama biri kusursuz çalışıyor, diğeri sadece çalışıyor.

Piyasası ölü çünkü. 9070XT Aorus Elite vardı zar zor güç bela dün 35 e verdim.

Geçen sene haziranda 31 e vatandan almıştım, o zamanlar 34-35 e 5070 Ti vardı onu alanlar 42-43 çok rahat sattı ben 35 e satmak için 50 takla attım.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım şuan 51 e 5070 Ti mı? 34 e 9070XT mi derseniz gider 9070XT alırım çünkü mantıklı olan o ama asıl sorun 9070XT alıp yok FSR ile DLSS aynı, yok ikisinin de FG aynı falan diye kendini kandıranlar. Abi aynı değil işte, 9070XT de kullandım, 4080 de kullandım, 5090 da kullandım cidden aynı değil aynı olsa zaten 9070XT yi köşede yatırıp gidip 4080 almam. Ben 4080 ile 2x FG açıp rekabetçi multiplayer oyun oynuyorum, FG öyle bir seviyeye geldi ki artık 2X de gecikme bile yaratmıyor ama AMD tarafında öyle değil işte AFMF aç gir multiplayer oyun oyna bakalım oynayabilecek misin işte bunu deneyimlememiş adam gelip ''ikisinde de FG var'' diyor, evet var ama biri kusursuz çalışıyor, diğeri sadece çalışıyor.
AFMF açıp delta force oynadım oynayabildim evet :D gecikme önleme süs niyetine durmuyor orada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,519
Üyeler
195,652
Son üye
nail07
Geri