Hepsiburada iade koşulları

Reaksiyon skoru
16
Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?

Denemekte fayda var. 14 gün içinde cayma hakkı sanırım artık kalktı.

Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?
Denemen lazım ben mouse almıştım 2 gün kullandım iade almışlardı

Telefon sıkıntılı bir konu oldu artık. Satıcıya kalmış, amazon gibi büyüklere koymuyor o yüzden iade kabul edebiliyorlar. Hepsiburadanın kendisi de üzmez sanırım çünkü telefon pazarında baya büyük bir yeri var.

yani yanlış anlamayın da
telefonda da hoşuma gitmedi diye iade edilmez be kardeşim
biraz toplum olarak gerçekten haklarımız elimizden alınsın diye kaşınıyoruz bazen

yani yanlış anlamayın da
telefonda da hoşuma gitmedi diye iade edilmez be kardeşim
biraz toplum olarak gerçekten haklarımız elimizden alınsın diye kaşınıyoruz bazen
Dostum bazen insan kullanmadan bilemiyor.
Reklamlarda gösterdikleri gibi olmadığı kanaatine vardım ve iade hakkımı kullandım ne var bunda ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon sıkıntılı bir konu oldu artık. Satıcıya kalmış, amazon gibi büyüklere koymuyor o yüzden iade kabul edebiliyorlar. Hepsiburadanın kendisi de üzmez sanırım çünkü telefon pazarında baya büyük bir yeri var.
Bayağı araştırdım, almaları gerekiyor tüketici haklarına göre. Yolladım bakalım görücez.

kalkmadı ama keyfi olarak belki almazlar birazda satıcı olarak düşünün
Asıl keyfi olarak alıyorlar, diğer türlü cihazda problem varsa servisle falan uğraştırıyorlar. Çoğu tüketici problem varsa bile keyfi olarak yollamayı tercih ediyor. Ne kadar etik tartışılır.

Dostum bazen insan kullanmadan bilemiyor.
Reklamlarda gösterdikleri gibi olmadığı kanaatine vardım ve iade hakkımı kullandım ne var bunda ?

Bayağı araştırdım, almaları gerekiyor tüketici haklarına göre. Yolladım bakalım görücez.

Asıl keyfi olarak alıyorlar, diğer türlü cihazda problem varsa servisle falan uğraştırıyorlar. Çoğu tüketici problem varsa bile keyfi olarak yollamayı tercih ediyor. Ne kadar etik tartışılır.
ne var bunda ahlaki gelmiyor bana bu var bunda
hayatım boyunca ne bir dükkanım ne bir satış mağazam oldu
satıcıyı koruyorum algısı oluşmasın
satıcıların ne ahlksızlıklarında ne tepkiler verdik bu güne kadar

lakin özellikle cep telefonu konusu yok ben beğenmedim diye iade ediliyorsa bana ahlaki gelmiyor
kızan kızsın küfreden küfretsin

reklamdaki gösterilen gibi değilse
reklamı yapan firmanın kendisi ise
reel bir kanıt koy o zaman
siz bunu diyordunuz karşılamıyor
yalan reklam bu eyvallah

reklamı yapan firmanın kendisi değil de içerik üreticiileri ise
milleti nasıl kandırıyorsunuz
yalan reklam yapmışsınız de o zaman

tekrar tekrar sözümün arkasındayım
cep telefonu beğenmedim bunu diye iade etmek ahlaki gelmiyor bana

ne var bunda ahlaki gelmiyor bana bu var bunda
hayatım boyunca ne bir dükkanım ne bir satış mağazam oldu
satıcıyı koruyorum algısı oluşmasın
satıcıların ne ahlksızlıklarında ne tepkiler verdik bu güne kadar

lakin özellikle cep telefonu konusu yok ben beğenmedim diye iade ediliyorsa bana ahlaki gelmiyor
kızan kızsın küfreden küfretsin

reklamdaki gösterilen gibi değilse
reklamı yapan firmanın kendisi ise
reel bir kanıt koy o zaman
siz bunu diyordunuz karşılamıyor
yalan reklam bu eyvallah

reklamı yapan firmanın kendisi değil de içerik üreticiileri ise
milleti nasıl kandırıyorsunuz
yalan reklam yapmışsınız de o zaman

tekrar tekrar sözümün arkasındayım
cep telefonu beğenmedim bunu diye iade etmek ahlaki gelmiyor bana
Telefon elimde olsaydı sana reel bir kanıt gösterirdim. Ama bu paramı geri vermez. Ahlak konusuna gelicek olursak, haklarımı kullanmak en doğal hakkım. Umarım hayatınızın diğer alanlarında da bu tutumunuz kadar ahlaki değerlere dikkat ediyorsunuzdur :)

Hiç bir ürün reklamlardaki gibi değil. Reklam bunun adı. Ama giyilmiş Don'da değil, iade edilebilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri