Kaç ayda kas yaparım

Peki hocam böyle vücütlar doğal yollarla imkansız mı?
Bu tarz abartı vücutlar genellikle dışarıdan destek alarak (iğne vurma, protein tozu kullanma vb.) ile yapılıyor. Tabii 100 kişiden 1'i belki de yıllarca çalışıp uzun uğraşlar sonucu sahip olmuştur ama günümüzde çok düşük bir ihtimal.

Dostum 5-6 ay diyenlerin spor yaptığını bile sanmıyorum. 2 günde 1 giderek 1 ayda bile spordan önceki vücuduna göre çok daha iyi sonuçlar alırsın. Ben 2 aydır gidiyorum, çok ciddi değişimler var. Tabii 2 ayda dışarıdan erkek yaaa ne kadar kaslı denmiyosun ama kaslarını sıkınca eski haline göre off ben bu işi yapmısım diyorsun. 6 ayda falan muhtemelen iyi çalışırsan sixpack bile yaparsın o biraz abartı.

Ekler

• 6df9d414-4ac6-4d6d-8fb9-c803a740664d.jpg
    6df9d414-4ac6-4d6d-8fb9-c803a740664d.jpg
    142.3 KB · Hit: 68
Hatalı cevap. Altta düzgün olarak yazdım.

5-6 ayda o şekil olman çok zor. 1-2 yıl.

Mekik 40 şınav 15
Bunu her gün 2 set olarak tekrarlasan max 2 aya çıkar. Ama zamanla artırırsın tabi ki. Çok kasmamanı öneririm. İsteyene foto da atarım. (İlk attığın fotoğraftan bahsediyorum.)

ileride sporu bırakıp devam etmeyeceksen sarkma yaşarsın protein tozu ile yaptığın kaslar sarkma yapar natural vücut en iyisidir uzun süreçte olsa hem sağlıklı hem doğal ama keratin magnezyum destekleri işini görecektir
Sarkma mı yaşar agdgshshs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz abartı vücutlar genellikle dışarıdan destek alarak (iğne vurma, protein tozu kullanma vb.) ile yapılıyor. Tabii 100 kişiden 1'i belki de yıllarca çalışıp uzun uğraşlar sonucu sahip olmuştur ama günümüzde çok düşük bir ihtimal.
Protein tozu ile böyle ol gel beni ....
Bunlar hep anabolik maddeler kullanıyor ama yine de çok büyük bir emek var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri