Samsung g8 4k oled Samsung öğrenci indirimi ile 30k peşin fiyatına 4 taksit + 500 TL iyzico cashback var.Cok kararsız kaldım bende fiyat iyi geldi cunku 4 k olsa idi hemen alirdim 25 k ya kadar cikardım tabi
25.000 TL üzeri için geçerliiyzicoyla 500 iade geliyor mu baktınız mı?
Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve bir anda gitmişti. Daha sonra monitördeki güç portuna sıfıra sıfır şekilde gireceğini fark ettim ve sorun yaşamadım. Sizinkini de öyle zannettim ama farklı bir şekilde arızalanmış.evet prize bastırarakta denedim fakat bir tepki yok. İade oluşturdum ve yeni sipariş çıktım. Şansıma bu sorun olurken ürün stogu vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada 4 saatır stok var.
Easy Setting Box kurulu ise ve görev çubuğu parlaklığını ayarla kısmı seçili ise az bir miktar karartma yapıyor her içerikte. Bende bu şekilde değil.Arkadaşlar bir şey farkettim sizde de böyle mi?
Alt çerçevenin hemen üstünde yatay olarak yaklaşık 1 parmak alan daha koyu görünüyor çizgi gibi. Tam iki okun arasına bakarsanız belli oluyor.
Bakiorm hemenSamsung g8 4k oled Samsung öğrenci indirimi ile 30k peşin fiyatına 4 taksit + 500 TL iyzico cashback var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
25.000 TL üzeri için geçerli
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler ama sorduğum 1 soruya cevap vermemissiniz. TV olarak da kullanabilir miyim monitörü? Kendi monitör ayarlarınızı atabilir misiniz birde?Konudaki model qd oled. Panelin nesili kesin olarak belli değil ama minimum ikinci nesil bir panel.
Yukarıdaki videoyu tam ekran yapıp tüm renkleri ve gri seviyelerini inceleyin. Ölü piksel veya iz tutmuş dokulu bir görüntü yoksa sorun yoktur.
Bulamadım link atar mısınSamsung g8 4k oled Samsung öğrenci indirimi ile 30k peşin fiyatına 4 taksit + 500 TL iyzico cashback var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
25.000 TL üzeri için geçerli
Hocam özel bir ayarım yok. Renk sıcaklığı sıcak 2, kontrast güçlendirme düşük seviyede açık, resim modu eko, kontrast 50, renk 25. Standart ayarlar yani bana bu şekilde güzel geldi.Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler ama sorduğum 1 soruya cevap vermemissiniz. TV olarak da kullanabilir miyim monitörü? Kendi monitör ayarlarınızı atabilir misiniz birde?
Sistemin önemli dostum. Panel içinde aynı şeyler geçerli. Eğer ekran kartın işlemcin istediğin çözünürlükte 100fps verecekse 144-180-240hz arasında hızda monitör alman çok bir şeyi değiştirmez. Hemen hemen aynı zevki alırsın. Panel konusunda şunun için önemli ne yapmak istiyorsun bol sinematikli death stranding gibi bir oyun oynayacaksan ips hatta para varsa oled ama cs valorantsa tn işini görür. Diğer arkadaşlara sözüm. Saçma sapan dalga geçmek yerine bilgi paylaşında öğrensin.Fps oyunları için fhd mi qhd mi
Aynen öyleymiş hocam ben görev çubuğunu otomatik gizle yaptığım için sürekli altta karartma yapıyormuş, teşekkür ederim yanıtınız için.Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve bir anda gitmişti. Daha sonra monitördeki güç portuna sıfıra sıfır şekilde gireceğini fark ettim ve sorun yaşamadım. Sizinkini de öyle zannettim ama farklı bir şekilde arızalanmış.
Ben daha önce iki tane ürün iade ettim sorun yaşamadım. Siz de yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Easy Setting Box kurulu ise ve görev çubuğu parlaklığını ayarla kısmı seçili ise az bir miktar karartma yapıyor her içerikte. Bende bu şekilde değil.
Ben uzun yıllardır "Click Monitor DDC" yazılımını kullanıyorum. Sağ aşağıda, saatin yanındaki uygulama simgelerine uygulamanın parlaklık ayar kısmını yerleştiriyorum, fareyi oraya getirip tekerleğiyle yukarı aşağı yaparak parlaklık kısıp azaltma yapabiliyorum. Aynı şekilde shortcut atayarak laptoplar gibi kombinasyonla ekran parlaklığını kısıp açmak da mümkün, çok işlevsel.Aynen öyleymiş hocam ben görev çubuğunu otomatik gizle yaptığım için sürekli altta karartma yapıyormuş, teşekkür ederim yanıtınız için.
Bir de pcden ekran modunu parlaklığını değişterebileceğimiz bir uygulama biliyor musunuz?
iadeyi kabul ediyolar ozaman sorun çıkarmıyolar çok anladığım kadarıyla bu oledlerde ölü pixel çıkma olasılığı oluyor mu?Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve bir anda gitmişti. Daha sonra monitördeki güç portuna sıfıra sıfır şekilde gireceğini fark ettim ve sorun yaşamadım. Sizinkini de öyle zannettim ama farklı bir şekilde arızalanmış.
Ben daha önce iki tane ürün iade ettim sorun yaşamadım. Siz de yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Easy Setting Box kurulu ise ve görev çubuğu parlaklığını ayarla kısmı seçili ise az bir miktar karartma yapıyor her içerikte. Bende bu şekilde değil.