Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan
iyzicoyla 500 iade geliyor mu baktınız mı?

goku010203

80+ Bronze

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,263
İsim
Turuncu Keskin
5 gündür kargoya vermediler :D

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan tosun
Arkadaşlar bir şey farkettim sizde de böyle mi?
Alt çerçevenin hemen üstünde yatay olarak yaklaşık 1 parmak alan daha koyu görünüyor çizgi gibi. Tam iki okun arasına bakarsanız belli oluyor.
ÇÖZÜLDÜ: easy settings box uygulamasından görev çubuğu parklaklığını ayarla aktif edince yapıyormuş, ben görev çubuğunu otomatik gizle aktif etmiştim ondan altta sabit duruyormuş bu alan.

Ekler

• IMG_1560.jpeg
    IMG_1560.jpeg
    808.8 KB · Hit: 67
  • IMG_1559.jpeg
    IMG_1559.jpeg
    566.9 KB · Hit: 69
  • IMG_1558.jpeg
    IMG_1558.jpeg
    539.7 KB · Hit: 68
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Ocakcı
evet prize bastırarakta denedim fakat bir tepki yok. İade oluşturdum ve yeni sipariş çıktım. Şansıma bu sorun olurken ürün stogu vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 4 saatır stok var.
Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve bir anda gitmişti. Daha sonra monitördeki güç portuna sıfıra sıfır şekilde gireceğini fark ettim ve sorun yaşamadım. Sizinkini de öyle zannettim ama farklı bir şekilde arızalanmış.

Ben daha önce iki tane ürün iade ettim sorun yaşamadım. Siz de yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar bir şey farkettim sizde de böyle mi?
Alt çerçevenin hemen üstünde yatay olarak yaklaşık 1 parmak alan daha koyu görünüyor çizgi gibi. Tam iki okun arasına bakarsanız belli oluyor.
Easy Setting Box kurulu ise ve görev çubuğu parlaklığını ayarla kısmı seçili ise az bir miktar karartma yapıyor her içerikte. Bende bu şekilde değil.

goku010203

80+ Bronze
Konudaki model qd oled. Panelin nesili kesin olarak belli değil ama minimum ikinci nesil bir panel.

Yukarıdaki videoyu tam ekran yapıp tüm renkleri ve gri seviyelerini inceleyin. Ölü piksel veya iz tutmuş dokulu bir görüntü yoksa sorun yoktur.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler ama sorduğum 1 soruya cevap vermemissiniz. TV olarak da kullanabilir miyim monitörü? Kendi monitör ayarlarınızı atabilir misiniz birde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Ocakcı
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler ama sorduğum 1 soruya cevap vermemissiniz. TV olarak da kullanabilir miyim monitörü? Kendi monitör ayarlarınızı atabilir misiniz birde?
Hocam özel bir ayarım yok. Renk sıcaklığı sıcak 2, kontrast güçlendirme düşük seviyede açık, resim modu eko, kontrast 50, renk 25. Standart ayarlar yani bana bu şekilde güzel geldi.

Monitörün dahili smart özellikleri mevcut değil. Sadece monitör gibi çalışıyor. Smart özellikler için G80SD, G85SD bakmanız gerekiyor.

erkan.alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erkan alpergün
Fps oyunları için fhd mi qhd mi
Sistemin önemli dostum. Panel içinde aynı şeyler geçerli. Eğer ekran kartın işlemcin istediğin çözünürlükte 100fps verecekse 144-180-240hz arasında hızda monitör alman çok bir şeyi değiştirmez. Hemen hemen aynı zevki alırsın. Panel konusunda şunun için önemli ne yapmak istiyorsun bol sinematikli death stranding gibi bir oyun oynayacaksan ips hatta para varsa oled ama cs valorantsa tn işini görür. Diğer arkadaşlara sözüm. Saçma sapan dalga geçmek yerine bilgi paylaşında öğrensin.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan tosun
Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve bir anda gitmişti. Daha sonra monitördeki güç portuna sıfıra sıfır şekilde gireceğini fark ettim ve sorun yaşamadım. Sizinkini de öyle zannettim ama farklı bir şekilde arızalanmış.

Ben daha önce iki tane ürün iade ettim sorun yaşamadım. Siz de yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.

Easy Setting Box kurulu ise ve görev çubuğu parlaklığını ayarla kısmı seçili ise az bir miktar karartma yapıyor her içerikte. Bende bu şekilde değil.
Aynen öyleymiş hocam ben görev çubuğunu otomatik gizle yaptığım için sürekli altta karartma yapıyormuş, teşekkür ederim yanıtınız için.

Bir de pcden ekran modunu parlaklığını değişterebileceğimiz bir uygulama biliyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Ocakcı
Aynen öyleymiş hocam ben görev çubuğunu otomatik gizle yaptığım için sürekli altta karartma yapıyormuş, teşekkür ederim yanıtınız için.

Bir de pcden ekran modunu parlaklığını değişterebileceğimiz bir uygulama biliyor musunuz?
Ben uzun yıllardır "Click Monitor DDC" yazılımını kullanıyorum. Sağ aşağıda, saatin yanındaki uygulama simgelerine uygulamanın parlaklık ayar kısmını yerleştiriyorum, fareyi oraya getirip tekerleğiyle yukarı aşağı yaparak parlaklık kısıp azaltma yapabiliyorum. Aynı şekilde shortcut atayarak laptoplar gibi kombinasyonla ekran parlaklığını kısıp açmak da mümkün, çok işlevsel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berke erzan

iadeyi kabul ediyolar ozaman sorun çıkarmıyolar çok anladığım kadarıyla bu oledlerde ölü pixel çıkma olasılığı oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,618
Üyeler
169,751
Son üye
Akif08
Top Bottom