🔥İndirim Steelseries Arctıs Nova Pro Wıreless Beyaz 9899TL!

Kasımda daha uyguna gelir mi, x p veya pc n farkı var

bir fark yok ben xbox versiyonunu pc de kullanıyorum normal versiyonunda arkada 2 adet usb(type-c) yazıyor xbox versiyonunda birinde x-box diğerinde usb yazıyor usb yazana takıp pc de kullanıyorum

edit: 2024 kasım indiriminde amazondan almıştım 10k ya indirim gelme şansı olabilir gibi

Kablolu daha iyi kablolsuzdan. Hi-res vardı onda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet anc var bu modelde.
Ama düz modelde ses daha iyi.
Hocam kafam bu steelseries'de çok karışık. Nova 3-5-7 falan pro bilmemne bir sürü model var.

wireless olarak en iyisi hangisi. Bluetooth önemli değil. 7+1 yada ses kasma gibi şeyler için. Başka marka da olur.

Kablolu daha iyi kablolsuzdan. Hi-res vardı onda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet anc var bu modelde.
Ama düz modelde ses daha iyi.
Kablolu ve ses fazlalığı, Ayrıca kalitede sıkıntı olmasın diye kablolu modelini aldım bilerek. 2 kulaklıgı da kullanan kullanıcılar bariz seste fark oldugunu iletmişti. Bu yuzden kablolu tercih ettim. İyi ki de etmişim.

Son düzenleme:
Hocam kafam bu steelseries'de çok karışık. Nova 3-5-7 falan pro bilmemne bir sürü model var.

wireless olarak en iyisi hangisi. Bluetooth önemli değil. 7+1 yada ses kasma gibi şeyler için. Başka marka da olur.
Konudakini alabilirsin ps veya x boxın varsa ona göre tercih et sadece pc varsa istediğin rengini alabilirsin

Valla hocam en iyisini pro.
Ama 5 övülüyor. Hatta 5'den 7'den daha iyi diyen bile gördüm.
Ama ikisini de kullanmadım.

Valla hocam en iyisini pro.
Ama 5 övülüyor. Hatta 5'den 7'den daha iyi diyen bile gördüm.
Ama ikisini de kullanmadım.
Yok hocam o yorumlar yersiz 5 en dandiği donanım olarak 7 ile pro benzer ama prodaki aygıt ses kartı olarak görev görüyor ve kaliteyi arrtırıyor

Beyler yorumlara bakıyorum da kararsız kalıyorum bana wireless kulaklık lazım beyaz fiyat farkı var evet ama buna değer mi yoksa corsair hs80 max alıp geçelim mi

Geri