TÜRKNET ALTYAPI OLAYI

Reaksiyon skoru
103
1600956593817.png

Bu şekilde bi bilgi veriyor sonucunda internetim bağlanacak mı tt ile 24 e anlaşmıştık fakat desteklemediği için başvuru iptal edildi şimdi turknet 35 vereceğini belirtti fakat böyle bir bilgilendirme geldi süreç nasıl işleyecek bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde bi bilgi veriyor sonucunda internetim bağlanacak mı tt ile 24 e anlaşmıştık fakat desteklemediği için başvuru iptal edildi şimdi turknet 35 vereceğini belirtti fakat böyle bir bilgilendirme geldi süreç nasıl işleyecek bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
bilmem. belki yapa kuruyorlardır. pek bir şey anlamadım.

bilmem. belki yapa kuruyorlardır. pek bir şey anlamadım.
çok değişik durumdayım şuan 350m yakınımda tip-7 kabin var tt ye ait ben başvuru yapınca 2km uzaklıktaki kabinden işlem sağladılar ve saha ekibi 12 16 alabilirsiniz dedi 24 bağlanmaz dedi türknette ise 35 e başvurdum şimdi böyle bişey diyo

extranet sitesinden sorgulama yapıp port durumuna bakın

Ekler

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    14.2 KB · Hit: 52
Millenicom sitesindende sorgu yapabilirmisiniz ? Komşunuz tt kullanıyorsa onlarda 24 paketi diye bir şey var o yüzdendir.

Muhtemelen bölgen VDSL destekliyor ancak birileri anlık olarak birilerine VDSL port sağlıyor olabilir. Yani şöyle, özel olarak belli başlı yeni abone olmak isteyen kişilere VDSL port ayrılıyor olabilir. O portlar ayrıldıktan sonra, belirttiğin kabinde VDSL port bittiğinden ancak ADSL hizmeti alabileceğinden, altyapında alabileceğin hız bu şekilde görünüyor olabilir. Kısacası her şey boş port'a bakıyor.

Muhtemelen bölgen VDSL destekliyor ancak birileri anlık olarak birilerine VDSL port sağlıyor olabilir. Yani şöyle, özel olarak belli başlı yeni abone olmak isteyen kişilere VDSL port ayrılıyor olabilir. O portlar ayrıldıktan sonra, belirttiğin kabinde VDSL port bittiğinden ancak ADSL hizmeti alabileceğinden, altyapında alabileceğin hız bu şekilde görünüyor olabilir. Kısacası her şey boş port'a bakıyor.
şuan için turknet 35 bağlayacak gibi ama hala randevu için arayan olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri