❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

simgot ew300 yerine bütçe artırıp em6l almalı mıyım? ew300 de bana yeter diye düşünüyorum ama emin olamadım. Ek olarak em6l için dac felan gerek var mı? @OverallTaken

Son düzenleme:
Tamam at sen kol kadar vergi çıkınca abi makatıma girdi ürünü almayıp geri mi yollamalıyım paramın erimesini göze alarak yoksa vergisini verip almalı mıyım diye konu açma
100 dolarlık dac aldım vergi çıkmadı mail atmıştım hallettiler.

attığın mail örneğini gönderebilir misin?
hocam ilk bunu yazdım:
Can you please send my order via yun express TR ID number: ****** My order number: #****** thanks a lot.

sonra bunu yazdım:
Can you please lower the price of the product to avoid tax in my country?

cevap olarak bunu yazdılar:
Sorry for the late reply due to the weekend.
Sure we will arrange YunExpress and declare it as $15, please dont worry.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

shanling ua4 öneririm güçlü kaliteli dac. şuan letshuoer s12 ve sennheiser hd600 ile kullanıyorum gayet memnunum sürülmesi zor kulaklıkları sürebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiio M3K ile iyi giden, dışarıda da takılabilecek, kulaküstü kapalı kulaklık tavsiyeniz olur mu?
hifiman sundara closed back olabilir

Düşük bütçe için önerilerim
Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
Düşük bütçe: Tangzu wan er sg 2
Orta Bütçe: Simgot EW200
Yüksek Bütçe:Simgot EW300
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.
yüksek bütçede attıkların yerine Hexa ve Blue2 çok daha mantıklı olur.

Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.
Hocam bende q30 var oyun için kullanıyorum ama kulaküstü artık kafamı çökerttiği için bide saçda çöküyor hiç hoşuma gitmiyor vergi çıkmayacaksa bütçem 35-40dolar civarı genel oyun için kullanımlık birtane kulaklık önerebilir misiniz acaba ? Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için hocam

Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
KZ ler nasıl? Mesela castor pro veya AS16

Merhabalar şuan steelseries arctics nova pro kullanıyorum genel olarak memnunum ancak kulak üstü yazın yormaya başlıyor, ilk defa IEM kulaklık
1749992024222.webp

alacağım ve yurtdışı online e-ticaret alışveriş falan güzel kampanyalar var açıkçası garanti shopandfly 3000/500 gibi ancak sipariş verdikten sonra mail atma işi sıkıntı. Birde mikrofon işini nasıl çözüyorsunuz. Tüm önerileriniz için teşekkürler şimdiden. Tamamen oyun amaçlı, keyfi müzik dinlemelik olsun yeter dac olarak Türkiyeden de birşeyler önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Millet aliexpressten birseyler aliyor pahaliya kacmadan gumrukten gecmiyor adam 50-60 dolarlik urunler paylasmis vergi cikmadi diyor cikarsa o zaman gorursun 🤣🤣
Shenzhenaudiodan üç sefer alışveriş yaptım hiç birinde vergi çıkmadı. Kullanmadıysan insanları yanıltma. Aliexpresten 250 liralık ürün aldım 300 lira vergi ödedim

Mid Year Audio Carnival inidirimi ile çoğu DAC/AMP ve IEM kulaklıklarda %20'ye varan indirim var. SHENZHENAUDIO5 kodu ilede 5$ indirim alabilirsiniz. Ben kaçırdım indirimleri siz değerlendirebilirsiniz. 😔

60$-47.99$

64.99$-51.99$
Başka kulaklık satan siteler var mı bunu gibi?

Türkiyeye o kadar fazla ürün göndermişlerki artık alışmışlar aynı şekilde devam ediyolar mail atmasanda. Ben ilk alışverişimde atmıştım sonrakilerde sadece tc mi atmıştım
60-100 dolar bandı arasında önerebileceğin iem var mı? daha çok bilgisayarda kullanıcam, ek olarak da müzik kayıt gibi işlerde kullanırım. imkan varsa beyaz renk :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri