RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Bence ekran kartında arıza yoktur yani ekran kartlık bir problem gibi gelmedi bana. Daha çok sürücü, BIOS ya da chipset tarafında bir uyumsuzluk gibi geldi bana. EXPO'yu kapatıp stok ayarlarda denemek, BIOS'u güncellemek ve en güncel AMD chipset sürücüsünü kurmayı deneyebilirsin. USB sesi ve anlık takılmalar da ekran kartından çok anakarttandır. Yani tekrar ediyorum ama bence ekran kartında bir sıkıntı yok. Renk titremesi ise FreeSync, HDR veya monitör ayarlarından olabilir hiç bunların ayarlarına bakmayı denedin mi?. BIOS ve sürücü tarafını tamamen temizlemeyi dene istersen. Temizlemeyi dene baktın olmadı o zaman donanım olabilir bi servise vermekte fayda olabilir.
hocam valla suan bu ufak tekef sorunlar dısında sorun yok gıbı onlarda olur dıyelım bagrımıza basalım suanlık ama sonradan belkı guzel bır format mantıklı olabılır

Alakası yok 24 saat yayın yapıldı bu kartlar ile kaç defa.
hocam bu ayarı acarsam problem olur mu ? bu renk ayarı degıl mı benım monıtor 10bit renk derınlıgı desteklı de bu degıl mı o ayar ?
1783861251246.webp

10 bit yap sorun olmaz

monitör hzsini 60a düşürüp hdr açmayı ve 10 bit yapmayı dener misin
hocam 144e cekınce duzelıyor 10 bit oluyor goruntu de ben eskı 5060ti pcdede kullanırken aynı monıtor ve kablo ıle kullanıyordum problem olmuyordu hdr da acılıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitörün ve monitörü bağladığın kablo neydi
monıtor alıenware 2725d kablo ıse ıcınden cıkan kablo dedıgım gıbı kablodan oldugunu sanmıyorum

hocam 144e cekınce duzelıyor 10 bit oluyor goruntu de ben eskı 5060ti pcdede kullanırken aynı monıtor ve kablo ıle kullanıyordum problem olmuyordu hdr da acılıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monıtor alıenware 2725d kablo ıse ıcınden cıkan kablo dedıgım gıbı kablodan oldugunu sanmıyorum
ya monitör güncellemesinden ya kablodan kaynaklı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,473
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri