Harika fiyat. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, bugün site çöktüğü için bakıma alınmıştı, takipte kaldım ve bakımdan çıkar çıkmaz kontrol edip satın aldım. Şansıma aynı paneli 3 gün önce 23k'ya almıştım. O panel daha bugün geldi. Şimdi bunu iade edeceğim.
Panel hakkında bilgimi ve fikirlerimi belirtmem gerekirse samsung G80SD modelini referans alarak konuşacağım, kardeşim 2 ay önce satın aldı. G80SD modeli G61SD model panel ile teknoloji olarak birebir aynı. Renkler tek kelimeyle harika. Nvidia G-sync ayarı açıkken ara ara görüntüde gidip gelme sıkıntıları oldu. Bunun dışında 250 nit parlaklık fazlasıyla yeterli, zaten 100% parlaklıkta kullanmanıza gerek yok, tavsiye de etmem yanık oluşma ihtimali var. parlaklık full olmasa bile kesinlikle gündüz gözüyle perdeler tamamen açık ve güneş vuruyorken bile görüntü tamamen net. Çünkü panel mat.
Alanlara hayırlı olsun. Almak isteyip aklında soru işareti olan arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim. 23k fiyattayken bile tereddüt etmeden almak istemiştim. Bu indirim harika fırsat oldu.