Yardım Altyapısız internet önerisi?

yitu

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba! Yakın zamanda bilgisayar alacağım bu yüzden online oyunlarda ping sorunu yaşatmayacak internet istiyorum. Mahalle olarak altyapı var ama binada yok önceden tam bilmiyorum port dolu olduğu söylenmiş tekrar başvuru yaptık ama çok umutlu değilim o yüzden araştırmaya başladım bütçe 1000 - 1500
Verebilirim şimdiden teşekkürler

Merhaba! Yakın zamanda bilgisayar alacağım bu yüzden online oyunlarda ping sorunu yaşatmayacak internet istiyorum. Mahalle olarak altyapı var ama binada yok önceden tam bilmiyorum port dolu olduğu söylenmiş tekrar başvuru yaptık ama çok umutlu değilim o yüzden araştırmaya başladım bütçe 1000 - 1500
Altyapısız olarak online oyun oynayabileceğin bir internet yok. Düşük pingi geçtim pingden oynanmaz o derece. Öyle bir şey yapman gerekirse tavsiyem online oyunları hayatından çıkarman ben öyle yapmıştım 😀

sınırsız interneti çekiyorsun pdanet veya pairvpn kuruyorsun sınırsız devam

Superbox yada uydu nete bi bak derim ama büyük ihtimalle ping sorunu olur

Nasıl yani telefona özel olan sınırsız internet pc tarafından kullanıla biliyormu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapısız olarak online oyun oynayabileceğin bir internet yok. Düşük pingi geçtim pingden oynanmaz o derece. Öyle bir şey yapman gerekirse tavsiyem online oyunları hayatından çıkarman ben öyle yapmıştım 😀
Superbox yada uydu nete bi bak derim ama büyük ihtimalle ping sorunu olur
Peki altyapı kurulum yada port açma tarzı şeyler için hangi gsm operetörünü önerirsiniz yada ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Birde benim mobil internetim baya iyi çekiyor 185 download 35 upload benzer hızlarda olmazmı? İnternet bimcell ama internet sağlayıcısı türktelekom

Nasıl yani telefona özel olan sınırsız internet pc tarafından kullanıla biliyormu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki altyapı kurulum yada port açma tarzı şeyler için hangi gsm operetörünü önerirsiniz yada ne yapmam gerekiyor.
evet telefonundaki sınırsız internet paketini hosting sınırlarını aşarak tüm cihazlarında kullanabilirsin veya yürüyen modem gibi takılabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri