Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tolga
Sipariş ettim ben de şimdi ama kararsızlık da var içimde.

Edit: 8 Mart (yarın) teslimli seçtim, hangi kargo ile çalıştıklarını bilen var mı? Ev adresimi verdim ama sadece cumartesi evdeyim, yarın gelmeme ihtimali varsa olmadı iş adresini seçeyim.
Bende teslimat tarihi seçenekleri yoktu. Çarşamba akşam sipariş verdim ama hala kargoya verilmemiş. 11 mart teslimat görünüyor.ürün gelene kadar yorumları okuya okuya ben de kararsızlığa kapıldım.

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
veysel
Bende teslimat tarihi seçenekleri yoktu. Çarşamba akşam sipariş verdim ama hala kargoya verilmemiş. 11 mart teslimat görünüyor.ürün gelene kadar yorumları okuya okuya ben de kararsızlığa kapıldım.
hocam denemeden bilemezsiniz. Siz belirleyeceksiniz nasıl olduğunu. 17 bine oled bu fiyat performans iyi bir monitor 2 hafta iade süreci de var mis gibi.ben de çarşamba söyledim haftaya gelecek bekliyorum

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berk Demirci
Hangi şehirdesiniz? Ben İzmir'de olduğum için planlı teslimat tarihi olabilir diye düşünüyorum ama sizinki 2 gündür kargolanmadıysa, benim de yarın işi yatar muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam denemeden bilemezsiniz. Siz belirleyeceksiniz nasıl olduğunu. 17 bine oled bu fiyat performans iyi bir monitor 2 hafta iade süreci de var mis gibi.ben de çarşamba söyledim haftaya gelecek bekliyorum
Ben de bu şekilde düşünüp aldım en son, beğenmezsem de geri gönderirim.

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
veysel
Hangi şehirdesiniz? Ben İzmir'de olduğum için planlı teslimat tarihi olabilir diye düşünüyorum ama sizinki 2 gündür kargolanmadıysa, benim de yarın işi yatar muhtemelen.

Dun soyledim ankara benim de pazartesi sali gelir iste

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tolga

Hocam ben sakaryadayım hiç öyle seçenek çıkmadı.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tolga
Muhakkak daha iyi lg 27gr83q model kullanıyorum normalde. Zaten pc ye sadece video izleme ve oyun için oturuyorum. Memnun kalacağım garanti ama cw endişelendirdi beni bir de 26.5” olup gözüme az da olsa ufak gelir mi endişesi oluştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tugay Kuru
Ankaradayım. Pazartesi akşam 19 00 da sipariş verdim. Çarşamba öğlen geldi.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Evet arkadaşlar dün konudaki monitör ile 4 saatlik bir cs deneyimim oldu.
Kısaca bir değerlendirmek gerekirse eski monitörüm olan Asus VG27Aqml1a ya göre çok hızlı.
Köşelerden peeklerken, AD AD yaparken, 180 derece geriye dönerken ve fare elinizde olduğu her an kontrolün tamamen kendi elinizde olduğunu düşünüyorsunuz.
250 300 arası bir fps alıyorum.
Ghosting, motion blur zaten yok.
Eski monitörüm de düşük gecikmeli fast ips, fps monitörlerinden sayılırken arada bu kadar farkın olması beni şaşırttı.
Mükemmel hocam hayırlı olsun,Allah kaza bela vermeden uzun yıllar kullan 3-4 yıl sonrada 2.monitörün olur inşallah 😂

stok geldi yardırın beyler sonunda aldım aw
Hayırlı olsun kankam sonunda aldın valla 😊

Aktif öğrenci değilim :) o zaman alamıyorum sanırım
Ben gmail ile hesabimi açtım. Mezun olduğum bölümün belgesini girdim başta olmadı . Kaç sefer denedim baktim olmuyor bu sefer aynı mail hesabıma aktif olarak okuyan bir yakınımın bilgilerini girmeme rağmen onda da hata verdi . Hesabıma farklı bir tarayicidan girince öğrenci durumum tanımlanmıştı öyle stok takip ettim az önce de stoklar gelince aldım bir tane . Şuan kimin bilgisi ile öğrenci durumum tanımlı bilmiyorum 😅

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Türkiye genelinin çok üstünde oldukça kaliteli bir monitörü çok uygun fiyata aldınız. Şu ana bakmayın bir kaç ay sonra 1 yıla yaklaşınca çok güzel bir şey aldığınızı fark edeceksiniz.

Top Bottom